RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg skal personlig kjøre ham til Frankrike

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Neil Warnock sier ikke nei til et gigabud på Adel Taarabt.

Adel Taarabt var en viktig brikke da Queens Park Rangers forrige sesong herjet i The Championship og sikret seg en plass i Premier League.

Marokkaneren har imidlertid ikke fått det helt til i toppdivisjonen denne sesongen og ryktene rundt playmakeren har vært mange den siste tiden.

- Kjører ham selv
Blant annet skal franske Paris St. Germain være svært interessert i den tidligere Tottenham-mannen og skal viss nok være villig til å punge ut store penger.

Hovedstadsklubben er en av de klubbene i Europa som har mest økonomiske muskler å skilte med for tiden og det hav vært snakket om et bud på 20 millioner pund.

QPR-manager Neil Warnock innrømmer at Taarabt ikke har tilpasset seg Premier League så godt som klubben skulle ønske og at om det kommer et bud i vinter, vil det vurderes.

- Det er umulig å forandre Adel. Vi har vel aldri vært helt bestevenner og det er bare slik noen spillere er, sier Warnock ifølge Daily Mirror.

- Vi har måttet forandre systemet siden forrige sesong og Adel har hatt problemer med å passe inn i det systemet, sier den frittalende manageren.

Skulle det komme et så høyt bud som det avisene spekulerer i, er Warnock klar. Da vil Taarabt definitivt bli solgt.

- Jeg ville kjørt ham til Frankrike personlig om det kom et bud på 20 millioner pund, sier Queens Park Rangers-sjefen.

- Vanskelig å stoppe
Londonklubben har fått en god start i Premier League-comebacket og ligger før lørdagens møte med Stoke som nummer elleve i ligaen med 12 poeng fra elleve kamper.

Lørdag venter imidlertid et svært tøft oppgjør på Britannia Stadium.

- De er fantastiske på dødball og det har vi forberedt oss på hele uken. Det er vanskelig å stoppe dem og vi må håpe på en liten dose flaks, sier Warnock.

- Stoke har bygd seg opp på riktig måte. Hvert år ha de reddet plassen og styrket stallen i etterkant. De spiller bedre fotball enn det de får æren for, sier Neil Warnock.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere