- Jeg skal spille i Premier League neste år

AVSLØRER: Dani Alves sier han flytter til England neste år.

AVSLØRER: Dani Alves sier han flytter til England neste år. Foto: Franck Fife (Afp / NTB scanpix)

Stjernespilleren bekrefter.

I sommer var det en del spekulasjoner rundt Barcelonas Dani Alves og brasilianeren ble koblet med en rekke klubber i Premier League.

Da overgangsvinduet ble lukket, var han imidlertid fortsatt hos katalanerne. Kontrakten til 31-åringen gå likevel ut til sommeren og Dani Alves bekrefter nå at han forlater den spanske storklubben etter at avtalen er fullført.

Han avslører også hvor han skal spille neste år.

- Jeg flytter til England neste år. Jeg skal spille i fotballens hjemland. Dette er min siste sesong i Barcelona, sier brassen til avisen O Globo, gjengitt av Marca.

Alves avslører ikke hvilken klubb han har blitt enig med, men i sommer ble han koblet med storheter som Manchester United og Liverpool.

31-åringen var den første signeringen til Josep Guardiola som Barcelona-manager, da han overtok jobben fra nederlandske Franck Rijkaard.

I tiden før han gikk fra Sevilla til Barcelona, hadde backen vært svært nær en overgang til Liverpool, men klubbens eiere hadde stoppet overgangen.

Daværende manager Rafael Benitez hadde meislet ut en avtale med spilleren, men eierduoen Tom Hicks og George Gillett ga spanjolen beskjed om at de ikke hadde råd til å punge ut overgangssummen på åtte millioner pund.

Alves var en periode også koblet heftig med Chelsea.

Spilleren vant fire trofeer under seks år i Sevilla og trofefangsten fortsatte i Barcelona, der det blant annet har blitt fire ligatitler og to Champions League-titler. Alves har vært del av det mange mener er tidenes Barca-lag.

Nå venter snart nye utfordringer.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.