RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix/Fredrik Varfjell

- Jeg skjønner godt at Klanen piper

Sist oppdatert:
Nikola Djurdjic sier at han ville gjort det samme.

VÅLERENGA - HAUGESUND 2-1

ULLEVÅL (Nettavisen): Nikola Djurdjic er høyt elsket av Haugesunds supportere, men det vil nok ta lengre tid før serberen blir en favoritt hos Klanen.

Under søndagens seriepremiere mellom Vålerenga og Haugesund lå serberen nede for telling ved flere anledninger, noe som fikk det til å koke over for utålmodige klansmedlemmer da Vålerenga jaktet utligning.

- Jeg ligger ofte på bakken
Serbiske Djurdjic lot seg ikke irritere av pipingen fra tilskuere, som mente at han prøvde å hale ut tiden til fordel for sitt eget lag.

- Som en angrepsspiller som ofte ligger nede på bakken, får man mye av det. Det er bare noe jeg må leve med, sier Djurdjic til Nettavisen.

25-åringen, som ga Haugesund ledelsen 1-0 på straffespark, innrømmer at han trolig ville reagert på samme måte som Vålerengas supportere gjorde.

- Hvis jeg var supporter, ville jeg gjort det samme. Det er en normal reaksjon fra frustrerte fans når laget deres ligger under, det var nok mye på grunn av det.

Åpner for å bli
Forrige sesong scoret Haugesund-juvelen 12 mål i Tippeligaen. Med sju minutter å spille av oppgjøret med Vålerenga, var han centimetere fra å sette inn denne sesongens andre.

Dessverre for Djurdjic, gikk det følsomme lobbforsøket i tverrliggeren og ut før Vålerenga utlignet til 1-1 ved Håvard Nielsen sekunder senere.

- Det hadde vært game over. De gikk rett opp og scoret i neste angrep. Jeg vet ikke hvor mange minutter det var igjen, men jeg er sikker på at det hadde vært over og ut for dem, sier Djurdjic skuffet.

Serberen er et av de heteste salgsobjektene i Tippeligaen og har blant annet blitt koblet til tyske klubber. Nå åpner han imidlertid for å bli værende i Haugesund ut 2012-sesongen.

- Det er en god mulighet for det. Først må jeg holde meg i form, spille alle kampene, spille bra og så kan jeg dra. Klubben må også være på trygg grunn før jeg reiser. Men nå er det første serierunde, og det er ikke noe jeg tenker på.

- Drita trøtte
Den første halvtimen av oppgjøret på Ullevaal, var det Haugesund som produserte de fleste målsjansene. Etter 33 minutter ble imidlertid Martin Bjørnbakk utvist etter å fratatt Marcus Pedersen en scoringssjanse.

Haugesund-trener Jostein Grindhaug er ikke i tvil om at utvisningen ble helt avgjørende for utfallet av kampen.

- Det blir en helt annen kamp etter utvisningen. Jeg tror vi hadde stått løpet på en bedre måte med elleve mann, men nå ble det ikke sånn. Det er helt sikkert legitimt å gi rødt kort, men jeg er ingen dommerekspert, sier Grindhaug til Nettavisen.

- Jeg er overbevist om at det avgjør kampen. Vi har to-tre mann som aldri burde vært på banen de siste ti minuttene fordi de er så drita trøtte og da kom også målene

- Harmeeth Singh setter fart og begynner å trylle - det skjer to ganger. Hadde vi hatt nøkler til å gjøre noen grep, hadde vi stått imot.

Søndag får Grindhaug og co muligheten til å reise kjerringa når regjerende seriemester Molde kommer på besøk til Haugesund Stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere