Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg skjønner at Maradona sprakk

Diego Armando Maradona ble torsdag anholdt av politiet i Brasil, men en lagkamerat forstår at det sprakk for fotballguden.

Ifølge nyhetsbyrået Reuters ble den skandaleombruste fotballegenden torsdag anholdt av brasiliansk politi på flyplassen i Rio de Janeiro etter å ha havnet i krangel med myndighetspersoner.

Han skal også ha knust gjenstander i et VIP-rom.

Formelt sett ble Maradona pågrepet for å ha vist forakt for autoriteter.

Løslatt
- Det var noen problemer mellom ham og personalet i TAM-skranken. Politi ble tilkalt. Det gjorde det hele enda verre. Han ble anholdt fordi han motsatte seg arrestasjon, sier en talsmann for politiet.

Først etter flere timer godtok politiet å sette ham på neste fly til Buenos Aires. Maradona skal da ha godtatt å betale for de skadene han påførte VIP-området han oppholdt seg i.

Maradona var på vei hjem til Argentina etter å ha spilt en oppvisningskamp i regi av en annen fotballegende, Zico, onsdag. Han var for sen til flyet, og skal ha hisset seg kraftig opp da flyet ikke ventet.

Lagkameraten Alejandro Mancuso reiste sammen med Maradona. Han hevder imidlertid at Maradona hadde rett til å bli sint.

- Det var en helt utrolig opplevelse. Diego var veldig rolig da vi kom til flyplassen. Vi stod i tax free-butikken da det ble annonsert at det var boarding. Da vi gikk for å gå på flyet stengte de døra rett i fjeset på oss. Det er bare logisk og berettiget at han ble sint, sier Mancusco til en argentinsk radiostasjon.

Ifølge Mancusco skal innsjekkingspersonalet ha tilkalt politiet så fort gruppen spurte hvorfor de hadde stengt døra når de likevel var der.

- Så kom det fire bevæpnede politimenn, sier Mancuso.

Tidenes beste?
Maradona regnes av mange som tidenes beste fotballspiller. De fleste mener i hvert fall at det enten er argentineren, eller Pelé, som bør ha tittelen tidenes beste.

Etter sin aktive karriere har han slitt med store kokain- og alkohol-problemer, men etter en operasjon i magesekken tidligere i år fremstod han som et gjenfødt menneske.

Han har nå sitt eget talk show på argentinsk tv, og er kjent for å si nøyaktig hva han mener. Det er nok tvilsomt om opplevelsen i Brasil får særlig positiv omtale i hans neste show.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene