RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg skulle hatt en kleskonsulent

Foto: Erlend Aas/Scanpix
Sist oppdatert:
Drillo var en smule forvirret før avreise til Sør-Afrika.

GARDEMOEN/OSLO (Nettavisen): Vanligvis reiser landslagsspillerne og trenerne i stramme dresser når de representerer Norge internasjonalt. På turen til Sør-Afrika var dressene byttet ut med røde piquet-skjorter, jeans og seilerjakke.

Landslagssjef Egil Drillo Olsen var ikke besynderlig opptatt av klesvalget til Fotballforbundet, men strir litt med å vite hva han skal ha på seg til enhver tid.

- Jeg måtte ringe og høre hva jeg skulle ha på meg i går. Fra før av har jeg en mediekonsulent, men jeg burde jammen meg hatt en kleskonsulent også. Det er ikke lett å holde greie på dette her, sier han til Nettavisen.

- Synes du det er fint?

- Det driter jeg i.

- Umulig å reise i dress
En som bryr seg om klær er fine eller ikke, er motejournalist Elisabeth Gilje i Side2.

- Det er praktisk av landslaget å la dressen ligge når de skal sitte så lenge på fly. Jeans og poloskjorte er preppy nok, passer alle og er komfortabelt. Rødfargen er fin, men matchingen med skoene kan kanskje bli litt voldsom, sier Elisabeth Gilje.

Bry seg om klær antar vi at John Arne Riise også gjør.

- Jeg har ingenting å klage på. Vi må være lojale mot sponsorene og det er viktig å kunne reise komfortabelt også. Når vi skal fly 11-12 timer til Sør-Afrika, så vil det være umulig å reise i dress, sier han.

- Det matcher i hvert fall med skoene mine, sier han og gliser.

Til Tyskland for å trene
Lørdag 28. mars møter Norge Sør-Afrika til landskamp, og onsdag formiddag dro landslaget til tyske Frankfurt for å forberede seg til oppgjøret.

Kampen er Norges andre under ledelse av Egil Drillo Olsen siden han gjorde comeback som trener for våre beste menn. Ringreven styrte de norske gutta til en sensasjonell 1-0-seier borte mot Tyskland i sin første kamp.

Sør-Afrika er ranket som nummer 72 på Fifas verdensranking. Norge holder en 45.-plass på samme liste.

Norges tropp: Håkon Opdal, Jon Knudsen, Mohammed Abdellaoue, Martin Andresen, Trond Erik Bertelsen, Daniel Braaten, Christian Grindheim, Brede Hangeland, Henning Hauger, Thorstein Helstad, Tom Høgli, Morten Gamst Pedersen, Tore Reginiussen, Bjørn Helge Riise, John Arne Riise, Per Ciljan Skjelbred, Jan Gunnar Solli, Kjetil Wæhler.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere