RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg snakker ikke med Gallas

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Forsvarsgiganten er ikke den mest populære i Arsenal. Forlater franskmannen londonklubben i sommer?

William Gallas er som kjent en kontroversiell herremann. Stopperkjempen var definitivt ikke den mest populære blant medspillerne i franskmannens tid i Chelsea.

Det udødelige ryktet om at Gallas skulle score selvmål med vilje om han ikke fikk forlate blåtrøyene fra London, er noe som Chelsea-fansen nok aldri vil glemme.

Fikk viljen sin
Om 32-åringen faktisk sa det eller ikke er foreløpig ukjent, men uansett fikk Gallas det som han ville og gikk til londonrival Arsenal i en byttehandel med Ashley Cole.

Men heller ikke i Arsenal-leiren er Gallas den mest populære. Da Kolo Toure gikk til Mancheser City i fjor sommer oppga han at en av grunnene var det dårlige forholdet til Gallas.

Nå letter også Arsenals offensive spiller Samir Nasri på sløret.

- Jeg kommuniserer ikke med han, og jeg er heller ikke den eneste i laget som ikke snakker med han, sier Nasri ifølge Sky Sports.

Ferdig i Arsenal?
Men til tross for at flere spillere ikke snakker med Gallas, insisterer Nasri på at det ikke er noe galt med atmosfæren i klubben.

- Vi er flere som ikke snakker med han, men det stopper oss ikke fra å kjempe for hverandre på banen.

Nå spekuleres det i om ikke Gallas' tid på Emirates er over. Franskmannen er skadeutsatt og blir som kjent heller ikke yngre med åra.

Dermed kan det være duket for nytt blod på stopperplassen når Arsène Wenger skal knuse sparegrisen i sommer og sikre seg et mannskap som skal kjempe om trofeer for rødtrøyene fra London neste sesong.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere