RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: David Rogers / Getty / All Over Press

- Jeg snakker ikke om opprykk

Sist oppdatert:
Ståle Solbakken vet det blir tøft å snu Wolves-skuta.

Ståle Solbakken vurderer endringer i Wolverhampton-laget for å tette igjen bakover etter de to hjemmetapene i romjula.

På årets første dag venter opprykksjagende Crystal Palace i London, og Solbakken sier til «ulvenes» nettsted at han ser nøye på hvilke endringer som bør gjøres.

For meg handler det nå om å velge et lag mot Palace som kan være bunnsolid, sier Solbakken.

- Vi hadde et veldig offensivt lag mot Ipswich. Jeg velger laget og spillerne jeg mener er rett, men åpenbart valgte jeg veldig feil i de to siste kampene. Som manager er det min jobb å gjøre endringene som må til, for vi er i en situasjon hvor vi trenger å samle poeng raskt.

Han sier at han håper skadelisten snart vil bli kortere, og han håper også på forsterkninger i overgangsvinduet i januar.

- Kanskje vi kan skaffe oss et par kvaliteter vi ikke har nå.

Solbakken mener at hjemmetapene mot Peterborough og Ipswich i romjula var lagets dårligste prestasjoner under ham, etter at pilen hadde begynt å peke oppover med tre seirer på de fire foregående kampene.

- Om vi hadde vunnet de to siste kampene, ville vi vært med i opprykksstriden, men jeg snakker ikke om opprykk etter lørdagens kamp. Opprykk og de to prestasjonene hører ikke sammen. Det blir tøft å snu dette nå, sier han. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere