RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Aleksander Andersen/Scanpix

- Jeg spiller gjerne for Solskjær

Anthony Ujah skal være aktuell for Molde.

Ifølge VG kan tidligere Lillestrøm-spiller Anthony Ujah være på vei tilbake til norsk fotball.

Avisen skriver tirsdag at Mainz-spissen kan være aktuell for en overgang til de regjerende norske seriemesterne, Molde.

Nigerianeren scoret 13 mål på 12 kamper sist sesong for Lillestrøm, før han ble snappet opp av Bundesliga-klubben.

Livet i tysk fotball har imidlertid ikke vært like bra for Ujah, og nå kan derfor Ole Gunnar Solskjærs Molde bli neste stopp for spissen.

- Det ville være bra for meg om det skjedde og jeg spiller gjerne for Solskjær. Han virker som en kul fyr og fra min venn Daniel Chima i Molde hører jeg at han er veldig flink til å utvikle spillere - han får alltid alle til å gi 100 prosent. Molde spiller dessuten fin fotball, sier Ujah til VG.

Spissen forteller videre at han trives i godt i Mainz, men at det skal ha vært konkret interesse fra Molde for å hente ham tilbake til norsk fotball.

- Ja, det har vært kontakt og jeg vet at Molde er interessert. Men dette er utenfor min kontroll, så vi får bare se om de to klubbene kan bli enige om en avtale, sier han til VG.

Mainz betalte rundt 20 millioner kroner for å hente Ujah i fjor. Nigerianerens kontrakt med den tyske klubben strekker seg fram til 2015.

Slik sett kan en låneavtale være aktuelt, om det skulle bli en overgang. Også Molde bekrefter overfor VG at Ujah er interessant, men ønsker ikke å kommentere spekulasjonene ytterligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere