RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg takker Gud hvert eneste sekund

Foto: Marit Hommedal/Scanpix
Sist oppdatert:
- Han er min kjærlighet og personlige frelser, sier Bergens nye fotballstjerne.

BRANN - ROSENBORG 2-1:

BERGEN (Nettavisen): - Gud hjelper meg. Han hjelper meg i kampene, utenfor kampene. I livet mitt. Han gir meg selvtillit. Jeg elsker ham så høyt, sier Kim Ojo til Nettavisen.

22-åringen leverte en kanondebut for Brann mot Rosenborg. Selv mener nigerianeren at Gud hjelper ham på banen. Det kan komme godt med etter en vinter med dårlig uttelling i treningskampene.

Søndag var imidlertid den manglende uttellingen i treningskampene glemt. Ojo herjet til tider med RBKs midtstoppere og var et konstant uromoment. Storspillet endte med ett mål og én assist. Etter kampen ble han hyllet av supporterne.

Gledet seg til kampen
- Det føles helt utrolig! Fansen var fantastisk! Og for en start for meg! gliste Ojo etter kampen, før han bedyrer at han aldri var bekymret for måltørken.

- Jeg gledet meg til denne dagen. Jeg takker Gud for at alt gikk bra for oss, sa Ojo til Nettavisen.

Branns nye spiss kan vise seg å bli viktig denne sesongen, skal bergenserne unngå nedrykk. Ikke bare er han et godt oppspillspunkt, Ojo viste også at han kan true bakrom. Han terroriserte midtstopperne til RBK i første omgang.

Ojo arbeidsinnsats ble belønnet med prisen som banens beste av hjemmesupporterne og en hyllest man ikke har sett siden Huseklepp spilte i klubben.

Skarsfjord mistet ikke troen
Mange har stilt spørsmålstegn om Ojo ville takle overgangen fra Adeccoligaen til Tippeligaen. Selv var Skarsfjord var aldri i tvil.

- Han er en maskin, han Kim. Han har vært målbevisst, ydmyk og arbeidsom i hele vinter og leverer en kjempekamp, sa branntreneren til Nettavisen.

I fjor var Branns økonomi presset og man fant ut raskt at spillerkjøp måtte gjøres uten å involvere de store summene. Dermed begynte man å kartlegge bosmanspillere i Skandinavia og Ojo pekte seg ut tidlig som en spiller Brann kunne tenke seg.

- Vi oppdaget Kim tidlig, og han så veldig bra ut, sa Skarsfjord. Han mener at Ojo spilte opp mot sitt absolutte toppnivå i møtet med Rosenborg.

I strupen på RBK
Brann gikk rett i angrep søndag kveld, og skapte tidlig noen halvfarlige muligheter. Allerede etter 11 minutter spilte Hassan El Fakiri gjennom Erik Mjelde på venstresiden, som la inn til Ojo. Den råsterke nigerianeren slo Jim Larsen i duellen på femmeteren og sendte Brann i føringen med en kontant heading.

Ojo sto også bak 2-0-målet. Han vant en hodeduell med en RBK-stopper, plukket selv opp ballen, rundet keeper Daniel Örlund og la ballen perfekt inn til Bjørnar Holmvik, som enkelt stanget ballen i mål til hjemmefansens elleville begeistring.

Mushaga Bakenga reduserte til 1-2 for Rosenborg midtveis i andre omgang, men Brann sto imot trondheimsklubbens massive press i sluttminuttene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere