RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg takket nei til Real Madrid

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool-nykommeren vil heller spille fast enn å slite benken.

Milan Jovanovic har ankommet Premier League og mange er nok spente på hva den serbiske landslagsspilleren kan få til i engelsk fotball. Han kom som Bosman-spiller til Liverpool fra belgiske Standard Liege, og ble hentet av tidligere manager Rafael Benítez.

Slik sett har spilleren, som både kan spille ving og spiss, fortsatt noe å bevise på det aller høyeste fotballnivået.

Jovanovic har allerede fått testet formen i en av sommerens treningskamper, men onsdag er det ventet at han skal få sin offisielle debut borte mot Rabotnicki i europaligakvalifiseringen.

- Tilbud om ettårskontrakt
Spilleren skal ifølge ham selv lenge ha vært en meget attraktiv mann, og det var etter sigende ikke bare Liverpool blant storklubbene som har vist interesse for å hente 29-åringen.

- Real Madrid tilbød meg en ettårskontrakt, med en opsjon på ytterligere to år. Jeg sa fire, de sa nei, og da avsluttet jeg samtalene med dem. De er kanskje den største klubben i verden, men jeg visste at også andre store klubber vil komme med tilbud, sier Jovanovic ifølge Sky Sports.

- Jeg tror 99 prosent av folk jeg har snakket med sier de ikke skjønner hvorfor jeg sa nei til Real. Men jeg er nok litt spesiell. Hadde jeg gått dit ville jeg vært en av mange gode spillere, mens i Belgia var jeg en stor stjerne. Det var kanskje en liten liga, men Standard Liege vant to ligatitler og to Super Cup-titler mens jeg var der. Jeg vant også priser der som spiller stemt fram av både trenere og journalister, sier han.

- Ser fram til å spille for Liverpool
Serberen er også klar på at han ønsker å spille mye for Liverpool og hjelpe klubben til å gjenerobre en plass blant de beste i England. Torsdag kveld starter altså sesongen for alvor.

- Jeg kommer aldri til å dra til en klubb der jeg ikke får spille, eller hvor jeg spiller en liten rolle. Hvorfor? Det er bedre og være fornøyd. Nå ser jeg fram til å spille for Liverpool, sier han.

I tillegg til Jovanovic har Liverpool sikret seg Joe Cole, Jonjo Shelvey og Danny Wilson i sommer. Også Shelvey og Wilson er tatt ut i troppen mot Rabotnicki, mens Cole fortsatt hviles.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere