RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg tror dette er et veldig riktig valg for meg

Foto: Berit Roald / NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Stefan Johansen er klar for Celtic.

Stefan Johansen ble onsdag klar for Celtic. Det bekrefter klubben på egne hjemmesider.

Nordmannen har signert en avtale som strekker seg fram til sommeren 2017.

- Jeg tror det er et bra steg for meg. Det er en stor klubb med store ambisjoner som spiller i Europa, og jeg tror dette er et veldig riktig valg for meg. Jeg ser frem til å kunne spille for en så stor klubb, sier Stefan Johansen til fotball.no.

- De har vært det beste laget i Skottland, og de har en fantastisk fotballkultur der. Jeg har sett Champions League med dem blant annet, og det er sånne kamper som de spiller man har lyst til å spille som fotballspiller. Det er en drøm, sier Norges midtbanespiller.

Allerede mandag ble det klart at Johansen var i forhandlinger med Celtic, og det var ventet at nordmannen ville signere for klubben tirsdag etter å ha gjennomført den medisinske testen. Uenigheter om spillerens personlige kontrakt skal ha gjort at overgangen ble utsatt, men nå er altså den norske landslagsspilleren klar for Celtic.

Han forlater dermed Strømsgodset, som etter hva Drammens Tidende erfarer, får 17 millioner kroner for 23-åringen. Summen kan stige til 20 millioner hvis Johansen når et visst antall kamper.

- Vi var nødt til å selge Stefan. Forlengelse av kontrakten var ikke aktuelt, sier sportssjef Jostein Flo til Drammens Tidende onsdag.

- Vi har hele tiden vært opptatt av å legge til rette for Stefan. Mange klubber har sett Stefan og mange har vurdert ham. Men reelt sett var det ikke andre på banen enn Celtic. Det var dit han ville. Derfor er dette en vinn-vinn-situasjon for alle parter, sier Flo.

Johansen fikk altså viljen sin, og vil bli presentert som Celtic-spiller på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.

Stefan Johansen har ikke svart på Nettavisens henvendelser onsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere