*Nettavisen* Sport.

- Jeg tror han gjorde det med vilje

Foto: Pa Photos

Arsenals Sagna gir Norwich-spiller skylden for at han går glipp av EM.

Det var i lørdagens kamp mellom Arsenal og Norwich på Emirates at Bacary Sagna pådro seg et brudd i leggen. Bruddet gjør at franskmannen må stå over det kommende europamesterskapet i Ukraina og Polen.

Nå forteller Arsenal-spilleren til L’Equipe at han tror Norwichs Bradley Johnsen tråkket på leggen hans med vilje.

- Jeg tror han gjorde det med vilje, sier Sagna.

- Han tråkket på beinet mitt. Så fortsatte spillet og jeg kom meg opp på beina igjen. Men da jeg fikk ballen og prøvde å kontrollere den kjente jeg en knekk, akkurat som mot Tottenham, forteller Sagna.

Franskmannen pådro seg en lik skade i oktober da Arsenal møtte Tottenham. Benbruddet gjorde at Sagna måtte se fotball fra sidelinjen i hele fire måneder.

Men Arsenal-profilen er sikker på at han igjen vil klare å komme sterkt tilbake.

- Sånn er fotball. Det har skjedd med andre før meg. Jeg har kommet tilbake tidligere, og denne gangen skal jeg komme tilbake enda sterkere, sier Sagna.

Arsenal kan komme til å rote bort tredjeplassen i Premier League etter at de kun klarte uavgjort mot Norwich hjemme på Emirates lørdag.

Både Newcastle og Tottenham har mulighet til å gå forbi Arsenal på tabellen med seier i sine kamper søndag.

Men det kommer ikke til å bli lett. Newcastle får besøk av serieleder Manchester City, mens Tottenham er i Birmingham for å møte Aston Villa som trenger poeng for å unngå nedrykk.

Du kan følge kampene i vårt livesystem fra kl. 14.30 her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.