RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vet at etter en nedtur kommer det en opptur

VIL BIDRA: Vadim Demidov har et sterkt ønske om å hjelpe Brann ut av nedrykksstriden.
VIL BIDRA: Vadim Demidov har et sterkt ønske om å hjelpe Brann ut av nedrykksstriden. Foto: Simen Lønning (Nettavisen)
Vadim Demidov vil trosse smertene for å hjelpe Brann.

BRANN - AALESUND 1-0:

BERGEN (Nettavisen): Ikke siden 21. april hadde Brann klart å vinne på hjemmebane i Tippeligaen. Fredag kunne imidlertid publikummet på Brann Stadion endelig slippe jubelen løs igjen.

Jakob Orlov sørget for 1-0-seier for Brann, som dermed tok tre uhyre viktige poeng i kampen om å unngå nedrykk.

En som derimot ikke kunne ta del i feiringen på gressmatten på Brann Stadion fredag kveld, var midtstopper Vadim Demidov.

27-åringen, som ble hentet inn for å hjelpe Brann til å kjempe om medaljer i årets Tippeliga, var tilskuer under kampen mot Aalesund.

Det har han vært store deler av sesongen på grunn av en skade under høyre hæl. 

VIL TILBAKE: Vadim Demidov håper å være spilleklar i løpet av måneden.

- Kall meg hva som helst
Demidovs fravær på banen har fått kritikere til å kalle ham en fiaskosignering, men det bruker den tidligere utenlandsproffen lite krefter på.

- Man kan kalle meg hva som helst, men jeg vet at etter en nedtur kommer det en opptur, sier Demidov til Nettavisen.

- Jeg er den samme uansett. Jeg vet hva jeg er god for. Jeg kom hit ute av kampform. Jeg spilte i starten med skader og plager. Men jeg vet at når jeg blir helt skadefri, så kommer jeg opp på det nivået som er godt nok for Tippeligaen og vel så det. Det vet jeg veldig godt. Det er ikke mer enn halvannet år siden jeg spilte fast i La Liga, påpeker 27-åringen.

Trosser smerter
Brann-stopperen sliter med å bli kvitt plagene som har holdt han borte fra fotballbanen, men er villig til å trosse smertene i håp om å kunne hjelpe Brann til å overleve i Tippeligaen.

- Jeg trener for fullt. Så kjører jeg på det jeg kan, til det ryker. Jeg gjør det jeg kan for å minske smerten, men nå har jeg bestemt meg for å kjøre på for å få med meg sluttspurten. Hvis ikke det går, så ryker vel det meste for i år. Men det viktigste er å hjelpe laget, sier 27-åringen.

- Når får vi seg deg på banen igjen?

- Det er vanskelig å si. Jeg håper å være med i neste kamp for Brann 2 hjemme mot Lyn 18. august. Hvis det går bra, så er jeg klar, sier stopperen.

- Utrolig bra
Fredag var han altså vitne til at Brann tok deres første hjemmeseier siden april, og han lot seg imponere av lagkameratene.

- Det er vanskelig å se på. Det er sånne kamper man har lyst til å spille selv, men det var morsomt. Jeg synes de spilte utrolig bra i dag, skryter 27-åringen. 

HELTEN: Jakob Orlov ble helten for Brann mot Aalesund fredag kveld.


Demidov er likevel tydelig på at det fortsatt er en stor jobb som gjenstår for rødtrøyene.

- Vi har vunnet før og trodd at vi var friskmeldte, og så har vi tapt. Min første jobb i garderoben etter kampen var å si at det er greit å juble, men så er det bare å komme seg hjem, få seg en god natts søvn og ha fullt fokus neste dag, forklarer midtstopperen.

- Vi er fortsatt under streken og ingenting er avgjort. Det er lov å glede seg litt, men man kan ikke glede seg alt for mye når man ligger der man ligger, sier Demidov. 

Brann ligger fortsatt under streken til tross for seieren fredag. De ligger nå imidlertid kun tre poeng bak Aalesund på kvalik. I neste seriekamp er det Rosenborg som møter bergenserne på Brann Stadion.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere