RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vet ikke hva som vil skje

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Ancelotti etter at Chelsea ikke klarte å beseire Newcastle på Stamford Bridge.

CHELSEA - NEWCASTLE 2-2:

Etter et skuffende uavgjortresultat, var Carlo Ancelotti hemmelighetsfull om fremtiden.

- Jeg vet ikke hva som vil skje. Vi må vente en uke, det er ikke lenge, sa italieneren, ifølge Sportinglife.

- Du stiller et spørsmål jeg ikke kan svare på. Det er noe klubben må svare på. Det er de som må ta en avgjørelse og avlegge en dom over jobben min. Etter min mening har jeg noen ganger gjort en god jobb, og noen ganger kunne jeg gjort det bedre, utdyper Ancelotti.

Morsom start og slutt
Etter en morsom start på kampen, der vertene gikk opp i ledelsen etter to minutter og gjestene utlignet få minutter senere, var det en traust kamp.

Helt frem til avslutningsminuttene.

Først sendte Alex hjemmelaget i ledelsen, men tre minutter på overtid utlignet gjestene fra Newcastle igjen og kampen endte med ett poeng til hvert lag.

- Det var et fortjent uavgjortresultat. Vi gjorde en kjempeinnsats, sa målscorer Steven Taylor etter kampen, ifølge Sportinglife.

Kanonstart
Hjemmelaget fikk en drømmestart på kampen da de tok i mot Newcastle på Stamford Bridge.

En godt slått corner av Frank Lampard stusses videre inn i feltet av Fernando Torres. Ballen treffer serberen Branislav Ivanovic som enkelt kunne sette ballen i mål.

Da trodde alle at det kunne bli virkelig svart dag for bortelaget i hovedstaden.

Ti minutter ut i kampen var det gjestene som gikk til angrep. Først ble Peter Løvenkrands klippet ned av John Terry, som for øvrig ble førstemann i dommerens bok, og det ble frispark fra rundt 25 meter.

Ryan Taylor tok fart og sendte ballen via medspiller Jonas Gutiérrez og i mål. Peter Cech ble helt utspilt og kunne ikke gjøre annet en å se ballen gå inn i motsatt hjørne.

Den resterende halvtimen av omgangen sto ikke i stil til den fantastiske åpningen. Med unntak av noen ufarlige langskudd og cornere var det lite som fikk blodpumpa til å banke.

Målscorer Gutiérrez shortsbytte (se bilde nede til høyre) var den mest seerverdige hendelsen før dommer Lee Mason blåste av for pause og sidebytte.

Trippelbytte
Det at Chelsea har en sterk tropp er det ingen tvil om. Da den andre omgangen startet på samme måte som den forrige ble avsluttet valgte Carlo Ancelotti å gjøre et trippelbytte.

Didier Drogba, Florent Malouda og Mickaël Essien ble i tur og orden sendt ut på gressmatta.

Dessverre for Chelsea-manageren, og hjemmefansen, klarte ikke stjerneinnbytterne å skape de store sjansene.

Men takket være en ordentlig brøler av bortelagets sisteskanse kunne Alex sende hjemmelaget i ledelsen etter 83. minutter.

Chelsea presset på, men da kampuret viste 93 minutter kom scoringen på motsatt banehalvdel. Newcastles Nile Rangers vant en duell inne i feltet og headet ballen til lagkamerat Steven Taylor som fikk satt pannebrasken på den slik at ballen gikk forbi Cech.

- Jeg var vel på rett plass til rett tid, forklarte Taylor etter kampen.

Hjemmelagets spillere, med unntak av John Terry, gikk skuffede rett i garderoben uten å takke fansen etter kampslutt, på sesongens siste hjemmekamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere