*Nettavisen* Sport.

- Jeg vet ikke hvor dette Messi-tullet kommer fra

HELAN OG HALVAN: Carlos Tevez sier han og Lionel Messi ikke er uvenner, men at de kommer godt overens. Her er de i godt humør før en kamp i 2011. Foto: Miguel Rojo (Afp)

Carlos Tevez avviser rift med Lionel Messi.

16.04.14 18:18

Carlos Tevez har ikke spilt for det argentinske landslaget siden 2011 og lite tyder på at han blir med til sommerens VM. Spissen avviser at en krangel med Lionel Messi er grunnen til fraværet.

30-åringen sier derimot at de to har et godt forhold.

– Jeg vet ikke hvor dette tullet kommer fra. Det publiseres over alt, men sannheten er at vi kommer god overens. Vi har aldri hatt et problem med hverandre, verken på trening eller i kamp. Han er en veldig sjarmerende og høflig person, sier Tevez.

Messi spilte VM for Argentina i 2006 og 2010, men har ikke helt lyktes som i klubblaget Barcelona.

– Dette blir hans VM. Det håper jeg av hele mitt hjerte for han er en fantastisk spiller. Han og Cristiano Ronaldo, som jeg spilte med i Manchester United, er verdens to beste spillere, sier Tevez.

Tevez spilte sist for Argentina da de røk ut av Copa America i kvartfinalen i 2011. Det skal mye til for at han blir å finne i sommerens VM-tropp.

– Alle spør meg hvorfor, men det ville vært respektløst å si «at sånn er det bare», forteller spissen.

TV-kanalen Cronica har kjørt en kampanje for å få med Tevez til sommerens VM og sist fredag protesterte flere fans i Buenos Aires mot at han er ute av troppen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag