- Jeg vet ikke om Di Maria blir i United

PÅ VEI UT - OG INN? Angel Di Maria kan bli solgt fra Old Trafford i sommer. United-fansen drømmer mest om en retur for Cristiano Ronaldo (innfelt).

PÅ VEI UT - OG INN? Angel Di Maria kan bli solgt fra Old Trafford i sommer. United-fansen drømmer mest om en retur for Cristiano Ronaldo (innfelt). Foto: Matthew Peters / Robert Cianflone (Getty Images)

Louis van Gaal bekrefter usikkerhet rundt argentineren - og svarer på spørsmål om Cristiano Ronaldo.

27.07.15 11:04

Angel Di Maria kom til Manchester United i fjor sommer, fra Real Madrid, til enorme forventninger på Old Trafford.

Innledningsvis imponerte argentineren, men etter hvert havnet han faktisk på innbytterbenken. En skikkelig nedtur for midtbanespilleren som mange omtaler som en av verdens beste.

Denne sommeren går det sterke rykter om at Di Maria kan bli solgt, og i så fall til Paris St. Germain. Ryktene ble ikke dempet av at 27-åringen ikke var med på starten av sesongoppkjøringen til United i USA.

- Vi trenger mer fart på topp og også mer kreativitet. Det er derfor jeg håper at Di Maria blir værende. Men vi vet ikke om han gjør det, sier Louis van Gaal, Uniteds manager, ifølge BBC.

- Ashley Young og Juan Mata hadde fantastiske sesonger, med målgivende og scoringer, men for å vinne Champions League trenger du også fart. Derfor tror jeg at vi fortsatt trenger å kjøpe en spiller med fart og kreativitet, legger nederlenderen til.

På spørsmål om Cristiano Ronaldo hadde passet inn i Manchester United, kommer Louis van Gaal med det eneste mulige svaret når den omtalte spilleren er en av verdens aller beste spillere.

- Selvfølgelig.

Ronaldo er blitt koblet til United, men van Gaal avfeier den muligheten. Han forstår likevel at fansen drømmer om en retur til Manchester for portugiseren.

- Det kan jeg forestille meg. Han er en fantastisk spiller. Jeg liker ham.

Nettavisen følger overgangsvinduet direkte.

Klikk på bildet for å forstørre.

USIKKER: Manchester United-manager Louis Van Gaal. Foto: Dave Thompson/route One Photography (Pa Photos)

Usikker van Gaal
Da United-manageren møtte pressen etter 3-1-seieren over Barcelona lørdag kom det frem at nederlenderen er usikker på hvor laget står før serieåpningen mot Tottenham 8. august. Han er også usikker på om de er så godt rustet at de vil kunne utligne den store luken Chelsea fikk på tabellen forrige sesong.

- Er dere nå bedre forberedt til å få til en god start på sesongen?

- Det vet jeg ikke. Det kan skje igjen, men hver eneste dag forteller jeg til guttene at det er kampen mot Tottenham som er viktigst. Prestasjonen mot Barcelona var mye viktigere enn resultatet. Resultatet var fantastisk, men vi var heldige også. Hvis vi hadde hatt den samme flaksen borte mot Chelsea forrige sesong, vet du aldri, forteller van Gaal ifølge The Telegraph.

Her kan du vinne signert trøye av Pelé!

63-åringen har imidlertid håp om å kunne nå målsetningen han satte seg da han tok over United-skuta.

- Jeg håper selvfølgelig på at jeg skal avslutte min karriere med et seriegull. Det ville vært fantastisk, fordi det er også målet til Manchester United. Mitt personlige mål er at jeg skal være en manager som har fire seriegull i fire ulike land, og som etter min mening er de fire beste landene i Europa, sier nederlenderen.

Kan kjøpe ny spiss
Naturlig nok fikk også United-manageren en del spørsmål om angrepsrekken sin, etter at han lot Robin van Persie få forlate Old Trafford.

Han ble blant annet spurt om United hadde mulighet til å score nok mål hvis Wayne Rooney skulle bli skadet i den kommende sesongen.

- Du har sett Adnan Januzaj, og om to uker Chicharito (sistnevnte er skadet nå. red.anm). Det kan også være at jeg kjøper en ny spiss. Jeg må vurdere dette kontinuerlig, sier han, og legger til at James Wilson og Memphis Depay også kan være aktuelle alternativer i angrepsposisjon.

Manchester United har for øvrig signert en avtale med keeperen Sergio Romero.

Spill Nettavisens Premier League-fantasy - http://fantasy.nettavisen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.