- Jeg vil alltid hate Liverpool

Foto: Jon Super/AP

Wayne Rooney om sin verste motstander, Liverpool og hvilken spiller han gjerne ville hatt i Manchester United.

Wayne Rooney er hetere enn noensinne. I helga scoret Manchester United-spissen alle fire målene da Hull ble slått 4-0. Nettstedet goal.com har møtt spissen, og latt 24-åringen svare på lesernes spørsmål.

Der svarer Rooney på flere interessante tema.

- Vanskeligste forsvarsspiller du har møtt?

- Hvis jeg måtte velge én, så måtte det være John Terry. Han er en veldig fysisk spiller, og gir alltid alt for England. Man trenger ikke å bekymre seg om forsvarsspillet, siden han alltid spiller bra.

- Hvilken spiller skulle du gjerne hatt i Manchester United?

- Det er managerens jobb å hente de beste spillerne til klubben, begynner Rooney.

Før han legger til:

- Steven Gerrard er en veldig god kamerat av meg, og han var jo i United på prøvespill da han var liten. Det ville vært fantastisk å ha ham i United, men selvfølgelig, det kommer aldri til å skje. Gerrard er hundre prosent Liverpool.

- Theo Walcott er også utrolig rask. Jeg har aldri sett noen raskere enn ham. Han kan også løpe til evig tid. Samtidig har han øye for mål, og spiller med en herlig entusiasme.

- Hva ville du tenkt om sønnen din ble Liverpool-fan?

- Familien min består kun av Everton-fans, og jeg vokste jo også opp som det. Vi hatet alle sammen Liverpool, og det kommer aldri til å forandre seg. Derfor kommer sønnen min til å ha mye positiv innflytelse rundt seg, sier han humrende.

Les hele intervjuet med Rooney hos goal.com.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.