RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg vil bli United-manager

UNITED-MANAGER? Louis van Gaal innrømmer at managerjobben i den engelske klubben er meget fristende.
UNITED-MANAGER? Louis van Gaal innrømmer at managerjobben i den engelske klubben er meget fristende. Foto: United Photos (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Nederlenderen letter på sløret.

Det har lenge vært spekulert i hvem som vil overta managerjobben i Manchester United, etter at David Moyes fikk sparken i april.

Louis van Gaal, som for tiden trener det nederlandske landslaget, har lenge vært sett på som den heteste kandidaten til å overta jobben, og onsdag letter nederlenderen litt på sløret.

Ifølge Sky Sports gjør van Gaal det klart at han ville blitt smigret om han fikk et tilbud om å overta managerroret på Old Trafford.

Drømmejobb
Også BBC forteller at nederlenderen ønsker seg jobben.

- For en hver manager som tar jobben vil det være en fantastisk utfordring. Jeg håper det blir meg, men du får vente å se, sa van Gaal ifølge BBC.

Britisk media har lenge vært sikre på at van Gaal vil bli den nye manageren i storklubben.

- Det viktigste er om Manchester United tenker det samme, fortalte van Gaal.

- Helt sikkert
Ifølge Sky Sports fortalte nederlenderen at United er den største klubben i verden, og at det er en jobb han ville elsket.

Sky Sports-reporter Gary Cotterill følte seg overbevist, etter å ha snakket med nederlenderen, at van Gaal kommer til å bli presentert som ny United-manager innen kort tid.

- Det virker slik ut fra hva han sier og fra kroppsspråket hans, sa Cotterill, før han fortsatte:

- Han er mannen Manchester United ønsker. De har sett på andre kandidater, men Louis van Gaal kommer til å bli Manchester Uniteds neste manager, sa han.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere