*Nettavisen* Sport.

- Jeg vil gjøre det hele livet

Foto: Getty Images / All Over Press

Stortalentet trives i Manchester.

14.12.13 08:40

Adnan Januzaj (18) har vært et av få lyspunkt for Manchester United gjennom en tung høst. Talentet vil gjerne bli i storklubben «for alltid».

Januzaj inntok Premier League-scenen med et smell da han i oktober scoret to ganger og vendte til 2-1-seier over Sunderland. Den offensive midtbanespilleren er allerede blitt belønnet med en femårskontrakt.

I midtuken debuterte unggutten også i mesterligaen da United slo Sjakthar Donetsk. Han nyter tilværelsen i den engelske storklubben.

- Manchester United var førstevalget mitt, og derfor skrev jeg under for dem. Jeg er lykkelig her. Hvis jeg kan spille i Manchester United hele livet, så gjør jeg det for klubben, sier Januzaj til MUTV.

NA Live: Følg Premier League-runden her fra klokken 13.45

18-åringen trives best sentralt i banen bak spissen, men så langt denne sesongen er han blitt mest brukt i kantposisjoner.

- Min beste posisjon er bak spissen som nummer 10. Jeg spilte alltid i den rollen da jeg var veldig ung. Jeg kan også spille på kantene og jeg gjør alltid mitt beste. Det ville jeg også gjort om jeg måtte ha spilt som venstreback. Det er jobben min, mener Januzaj.

Der United er videre i mesterligaen som gruppevinner, sliter tittelforsvareren tungt i Premier League. Rødtrøyene er 13 poeng bak serieleder Arsenal før helgens kamper. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.