*Nettavisen* Sport.

- Jeg ville drepe ham

Foto: Getty / All Over Press

Ryan Giggs' bror Rhodri snakker for første gang ut om Manchester United-stjernens affære med kona hans.

14.01.12 10:30

Ryan Giggs hadde i åtte år et utenomekteskapelig forhold med kona til sin bror Rhodri. Skandalen ble kjent i sommer og nå snakker Rhodri ut i The Sun.

La oss si det slik: Forholdet de to brødrene imellom vil aldri bli det samme igjen.

- Han er en skam
- Han har ødelagt livet mitt. Jeg ville bokstavelig talt drepe ham, sier Rhodri Giggs om broren Ryan.

- Jeg trodde alltid at han var en fantastisk person, men nå vet jeg at han ikke er det. Han er en skam.

Rhodri forteller at han en dag i fjor kom hjem til et brev fra kona Natasha, hvor hun tilsto affæren og tryglet om tilgivelse. Hun hadde reist og tatt med seg parets to barn.

Så fortalte hun alt i News of the World. Ryan Giggs klarte likevel å overbevise broren sin om at alt sammen var en bløff.

- Natasha var hele mitt liv og han skulle liksom være den personen som sto meg nærmest. Jeg fant ut (om utroskapet) i et håndskrevet brev hvor Natasha fortalte meg alt. Det ble levert av moren hennes. Hun hadde dratt. Jeg ble lamslått.

HTML EMBED

Først da Natasha kom tilbake en måned senere og viste ham tekstmeldinger som Ryan hadde sendt til henne, forsto Rhodri at alt sammen var sant. Til og med aborten som Ryan Giggs hadde overtalt henne til å ta noen uker før bryllupet med Rhodri.

Ingen unnskyldning
Bare to dager etter at Rhodri og Natasha hadde hatt hele familien på sin bryllupsmottakelse, skal Manchester United-stjernen ha kjørt forbi jobben til Natasha og sendt henne sexmeldinger.

Ryan Giggs ble tvunget til å tilstå forholdet da broren kunne henvise til tekstmeldingene.

- Det tøffeste var å forestille seg dem to sammen. Når noen har vært en helt for deg nesten hele livet og du så finner ut at han har bedratt deg, løyet for deg og ligget med kona de bak ryggen din, gjør det vondt.

Fire uker etter at skandalen ble offentlig, møttes brødrene hjemme hos en felles venn. Møtet varte mindre enn et kvarter.

- Han var ikke lei seg. Han sa at det handlet om sex og ikke noe annet. Det var jo snilt av ham. Jeg tenkte «du har nettopp forsøkt å ødelegge livet mitt på grunn av sex. Det er godt å vite at livet mitt er sønderknust bare på grunn av sex». Så handlet det bare om Community Shield og at han ville bli buet ut der, forteller Rhodri.

Og legger til:

- Han ba ikke om unnskyldning.

Vil redde ekteskapet
Siden har ikke de to brødrene snakket sammen. Rhodri Giggs jobber nå sammen med Natasha for å redde ekteskapet, selv om det ikke er enkelt.

- Jeg elsker Natasha. Hun er kona mi. Jeg vil forsøke å redde det hvis jeg kan. Jeg har en god familie, et godt hjem og jeg tror at hun rett og slett ble manipulert av Ryan mens hun var ung.

Natasha deltok i kjendisutgaven av Big Brother i England, men ble stemt ut fredag. Mens hun var inne i huset der, fortalte hun en annen jente i Big Brother-huset om forholdet til Manchester United-stjernen.

- Vi snakket sammen hele tiden. Det var en skikkelig egoboost, jeg kan ikke lyve om det. Han risikerte alt for å være sammen med meg. Det høres patetisk ut nå, for han fikk både i pose og sekk, forklarte Natasha.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.