- Jeg ville solgt til en rival

Foto: Getty / All Over Press

José Mourinho mener United er gammeldagse når de ikke vil selge Wayne Rooney til en annen Premier League-klubb.

25.08.13 11:52

Chelsea har lagt inn to bud på Wayne Rooney, men fått begge avslått. Allikevel vil ikke José Mourinho gi opp jakten på United-angriperen, selv om klubben har uttalt at de ikke ønsker å selge Rooney til en annen Premier League-klubb.

- Det er en gammeldags mentalitet at du ikke vil selge en spiller til en rivaliserende klubb i samme liga, sier Mourinho til Sky Sports.

- Noen ganger presses spillere til å reise utenlands når du burde beholdt dem i ligaen for å gjøre din liga best mulig.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Clive Brunskill / Getty Images (2013 Getty Images)


Har ingenting å tape på nytt bud

De to klubbene møtes til storoppgjør på Old Trafford på mandag og det spekuleres i om Chelsea vil legge inn nok et bud på Rooney etter kampen.

- Hvorfor ikke prøve seg? Vi legger inn et bud og kanskje de avslar det igjen. Hva kan vi tape på det? En e-post, sier Mourinho.

Ikke et problem i Italia
Chelsea-manageren sammenligner den engelske mentaliteten med den italienske.

- Det er aldri noe problem i Italia. Filippo Inzaghi spilte for både Juventus og Milan og Pirlo har vært i Inter, AC Milan og Juventus, sier han.

I sitt forrige opphold i Chelsea valgte José Mourinho å selge William Gallas til Arsenal fordi spilleren ikke var fornøyd i klubben. Han sammenligner Gallas-overgangen med dagens situasjon rundt Rooney.

- Noen ganger ønsker spillere å forlate klubben. Det var vanskelig å la Gallas gå, men han ønsket det og da ville jeg ikke stoppe ham, sier Mourinho.

Rooney er den siste brikken
Den brasilianske angriperen Willian har blitt koblet hyppig til London-klubben i dette overgangsvinduet, og Mourinho er optimistisk med tanke på overgangen.

- Vi kommer til å få maks utbytte av to spillere i dette overgangsvinduet. Hvis vi klarer å hente den siste brikken (Rooney), så har vi alt på plass, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.