*Nettavisen* Sport.

- Jeg vurderer fremtiden min

Foto: Julian Finney / Getty / All Over Press (2013 Getty Images)

- Men jeg har ikke bestemt meg ennå.

30.05.13 21:44

Den spanske storavisen Marca hevder at Luis Suarez er enig med Real Madrid om en fireårskontrakt. «Marca kan nå bekrefte at en avtale om kontrakt for uruguayaneren er blitt avtalt av de to partene», skriver avisen.

Avtalen skal ha blitt inngått for noen uker siden. Den gjelder for fire år og innebærer en betydelig lønnsøkning for Luis Suarez.

Real Madrid har imidlertid ennå ikke diskutert en overgang med spillerens klubb, Liverpool, fortsetter Marca.

Men ifølge den anerkjente sportsjournalisten Guillem Balague stemmer det ikke at Suarez har inngått avtale med Real Madrid.

Twitter videreformidler Balague denne meldingen fra Luis Suarez: - Det er ikke sant at jeg har en avtale med Real Madrid. Jeg vurderer fremtiden min, men har ikke bestemt meg ennå.

Den nåværende kontrakten til Suarez inneholder angivelig en klausul om at han kan kjøpes fri fra Liverpool for 40 millioner pund. Liverpool kommer neppe til å senke denne summen, ettersom Anfield-klubben ønsker å beholde den målfarlige spissen.

Vi understreker at dette er Marcas påstander og at ingen av partene har bekreftet denne informasjonen.

Spissen skal ha sagt til en radiostasjon i Uruguay at det vil være veldig vanskelig å si nei til Real Madrid, men hans agent Pere Guardiola har på den annen side sagt til Sky Sports at Suarez trives i Liverpool og ikke har noen planer om å forlate klubben under sommerens overgangsvindu.

Luis Suarez må stå over de seks første kampene i Premier League neste sesong, ettersom han ble ilagt ti kampers karantene for å bite Chelsea-forsvareren Branislav Ivanovic

26-åringen har scoret 51 mål på 96 kamper for Liverpool etter overgangen fra Ajax i 2011.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag