RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jævla frustrerende

Foto: Torgersrud, Marius (Scanpix)
Men Brann-sjef Rune Skarsfjord ber folk huske på at laget hans var nedrykksfavoritt for bare to måneder siden.

BRANN STADION (Nettavisen): Brann, som hadde et surt 2-3-tap å hevne etter vårmøtet på Aker Stadion fikk en skikkelig kalddusj da senegaleseren El Hadji Makhtar Thiouné sørget for 1-1 med bare ni minutter igjen å spille i Bergen. To minutter senere kunne Erik Huseklepp igjen sendt Stadion til himmels, men hans frekke chip over Bugge Pettersen ble reddet på streken.

- Vi er skuffet, lei oss og det er jævla frustrerende, men vi har bestemt oss innad i gruppen for at vi skal være glade for hvert eneste poeng vi tar. Man må huske på hvor vi var for bare to måneder siden, da var vi nedrykksfavoritt. Det er det ikke alle bergensere som husker, sa Rune Skarsfjord til Nettavisen.

Les også: Her torpederes drømmedebuten

Festbremsen på
De drøyt 13.000 på tribunene i Bergen fikk absolutt ikke se en stor fotballkamp på en glatt gressmatte.

- Det blir ikke noe festfotball utpå der i dag. Det er to lag som jobber hardt og det blir vanskelig å trenge igjennom, men vi skaper likevel nok sjanser til å kunne avgjøre dette.

Brann-treneren som har hatt tynt med forsvarspillere hele sesongen, stilte med nykommerne Zsolt Korcsmár og Christian Kalvenes på benken fra start.

- Hvem av de to banker hardest på døren for en plass i startoppstillingen?

- Det er ikke viktig for Brann hvem som spiller der bak, det viktigste er at vi stiller med en stødig forsvarsrekke. Men begge to er gode spillere som kunne gjort en jobb utpå her i dag.

Enda finere?
Skarsfjord var strålende fornøyd med at Erik Huseklepp igjen laget mål for Brann, som han gjorde både mot Stabæk og Sandefjord. Om frisparkperlen i andre omgang hadde han følgende å melde:

- Den kunne vel vært enda lenger opp i krysset, kunne den ikke?, smilte Brann-treneren.

I neste tippeligarunde drar Brann til Kristiansand og møter Knut Tørums menn søndag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere