RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Marit Hommedal / SCANPIX.

- Jævlig å måtte forklare seg etter hver eneste kamp

Sist oppdatert:
Rosenborg høvlet over Brann, som nå ligger på nedrykksplass i Tippeligaen.

ROSENBORG - BRANN 3-0:

TRONDHEIM (Nettavisen): - Det er jævlig å måtte stå her og forklare seg etter hver eneste kamp. Vi må bare ta én kamp av gangen nå. Vi kan ikke tenke på at vi ikke er med i toppkampen og slike ting, sier Branns trener Steinar Nilsen til Nettavisen.

Les alt om tippeligarunden her!

Sterke meninger? Del dem i kommentarfeltet nederst i saken!

Ydmykende
Han har nettopp sett en tafatt utgave av Brann tape 0-3 for Rosenborg. Spesielt det siste målet - Kjell Rune Sellins andre for dagen - må irritere et trenerhjerte.

Sellin fikk ballen servert av Mikael Dorsin inne i Brann-feltet, og til tross for at han hadde tre Brann-forsvarere tett rundt seg, klarte han å snu seg rundt og sende ballen i mål.

Rett og slett et godt bilde på hvor elendig sesongstarten har vært for Brann, som med fire poeng og 8-16 i målforskjell etter seks runder ligger nest sist i Tippeligaen.

Erik Huseklepp forsøker likevel å berolige sjefen sin.

- Det er aldri gøy å tape, men vi skal snu dette her, lover spissen.

Ga linjedommeren huden full
Huseklepp var ikke like rolig da han kjeftet på seg et gult kort, men 24-åringen nekter for at det var frustrasjonen over Branns situasjon som utløste raseriet.

På stillingen 2-0 til Rosenborg var Erik Huseklepp på ferde i Rosenborgs straffefelt. Der fikk han to ganger muligheten til slå inn, men på det andre forsøket gikk ballen ut. Ifølge Huseklepp til en soleklar corner.

Men linjedommeren var ikke enig med Brann-spissen og dømte utspark fra mål. Det fikk Huseklepp til å se rødt. Eller i all fall gult.

For spissen løp rett bort til linjedommeren og ga han huden full. Dermed ble Huseklepp belønnet med gult kort.

Det kunne se ut til at Huseklepp lot frustrasjonen over Branns situasjon gå utover linjedommeren, men det benektet han etter kampen.

- Helt utrolig
- Nei, det er ikke noe annet enn frustrasjon over selve cornersituasjonen. Når jeg slår ballen inn i feltet, og den endrer retning og går ut så er det soleklar corner, da forventer jeg at vi får det, sier Huseklepp til Nettavisen.

- Det er faktisk helt utrolig at han ikke ser det.

Men om Huseklepp ikke ville si at han var frustrert over det Brann presterte mot Rosenborg, hadde han all grunn til å være det.

Branns desidert største stjerne ble sørgelig alene på topp for Brann, som gikk ut ultradefensivt. Men det er som kjent vanskelig å forsvare seg til poeng til Lerkendal, og til slutt smuldret det bergenske forsvarsverk under det massive RBK-trykket.

Til tross for at ensomme Huesklepp jobbet godt og jaget på de fleste ballene, ble det få sjanser ut av det hele.

- Det er klart vi må få med litt flere spillere framover. Jeg prøver å gjøre det beste ut av det, men det blir dessverre ikke særlig til sjanser av det.

- Skal snu dette
Når det gjelder alt som skjer rundt Sportsklubben Brann er Huseklepp klokkeklar på at det spillerne kun tenker på det sportslige.

- Det er ikke noe vi trenger å gjøre en stor sak ut av. Vi tenker kun på det sportslige. Hvis vi stresser med alt annet, blir det ikke bra, sier Huseklepp.

Mon tro hva Brann har tenkt på så langt i sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere