Gå til sidens hovedinnhold

- Kaka besto legesjekken

Nærmer seg Real Madrid med stormskritt.

Det er stadig mer som tyder på at Kaka kommer til å trekke på seg Real Madrid-trøya neste sesong. Søndag opplyste brassen at han om ikke lenge kunne snakke om sin egen framtid.

- Jeg vil snakke om framtiden veldig snart. Når tiden er riktig, så vil jeg snakke, sa Milan-spilleren til søramerikanske medier ifølge Sky Sports.

- Besto legesjekk
Og søndag kveld satte spanske Marca ny fart i spekulasjonene. Ifølge avisen skal Kaka allerede ha passert den medisinske testen med det spanske hovedstadslaget.

Real Madrids sjeflege Juan Carlos Hernandez skal nemlig ha reist til Brasil i forbindelse med nasjonens landskamp mot Uruguay lørdag, og gjennomført sjekken der.

Dermed gjenstår det trolig bare en signatur fra Kakas side før avtalen er i boks. Overgangssummen skal ligge på rundt 580 millioner kroner - 65 millioner euro.

- Gjør som han vil
Milan-eier Silvio Berlusconi innrømmer at den offensive midtbanemannen kan forlate klubben, om han virkelig vil.

- Om vi får det samme ultimatumet som vi fikk av Andrej Sjevtsjenko, da han gikk til Chelsea, vil vi handle på samme måte, sier han til Milan Channel.

- Kaka får lov til å gjøre det han mener er best for familien og karrieren, sier Berlusconi.

- Bedt ham om å bli
Den mektige klubbeieren presiserer imidlertid at han vil gjøre alt i sin makt for å beholde den brasilianske juvelen på San Siro.

- Jeg har bedt ham om å bli i Milan. Jeg gjorde det samme for noen måneder siden, da det hadde kommet inn et gigantbud på ham, sier Milan-eieren.

- Men, om Kaka skulle forsvinne til en annen klubb, så vil jeg investere de pengene vi får for et salg på å forsterke den troppen vi har her.

Kaka kom til Milan fra Sao Paulo i 2003, og har spilt 193 kamper for italienerne, og scoret 70 mål. Han har også 63 landskamper for Brasil.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene