- Kan bli bedre enn Torres

Foto: Scanpix

Manchester City-manager Roberto Mancini mener han har gjort et varp.

23.08.10 08:41

15 minutter etter at Mario Balotelli kom innpå for Manchester City i torsdagens Europa League-kamp mot Timisoara, så hadde han scoret sitt første mål.

Mandag spiller han sin første seriekamp - hjemme mot Liverpool - og City-manager Roberto Mancini er sikker på at Balotelli, som ofte havner i trøbbel, kan bli bedre enn stjernespissen Liverpool stiller med.

- Jeg mener helt klart at Balotelli kan bli like god eller til og med bedre enn Fernando Torres, sa Mancini søndag.

- Det er fordi Torres kun kan spille som spiss, men Balotelli kan brukes som spiss, hengende spiss eller ving. Sånn sett er han annerledes enn Torres, fortsetter italieneren som gjerne skulle hentet Torres fra Liverpool i sommer.

- Torres er en fantastisk spiss, men det var vanskelig for Liverpool å selge siden han er en såpass viktig spiller for dem. Nå fikk vi Balotelli i stedet, og dermed fikk man alt man trenger for å score mål, fortsetter han.

Mancini rangerer allerede Balotelli som en av verdens aller beste spisser.

- Balotelli og Torres er to av dem. Så har man Zlatan, Cristiano Ronaldo og Messi. Når vi har klart å kjøpe en av dem så må man være fornøyd.

- Balotelli er rask, sterk i lufta, har god teknikk og han er ung. Han har alt som skal til for å bli best, og jeg tror Premier League passer ham bedre enn den italienske ligaen. Forsvarsspillerne her vet heller ikke så mye om ham, men de kommer til å se at han på egen hånd kan forandre en kamp. Sånn sett minner han om Carlos Tévez.

Både Liverpool og City jager sin første trepoenger mandag kveld. City åpnet med et heldig 0-0-resultat borte mot Tottenham, mens Liverpool spilte 1-1 hjemme mot Arsenal.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.