*Nettavisen* Sport.

- Kan bli ny U21-trener

Foto: Scanpix

NFF intensiverer trenerjakten før sommerens EM-sluttspill.

Ifølge telemarksavisa Varden skal Odd-trener Dag-Eilev Fagermo være ønsket som ny sjef for det norske U21-landslaget.

Avisa skriver at Fagermo er blitt forespurt om den ledige jobben, uten at hovedpersonen selv ønsker å diskutere dette.

- Jeg har kontrakt med Odd ut 2014. Stort mer har jeg ikke å si. Når jeg er under kontrakt, ville jeg uansett aldri diskutert eksterne henvendelser, sier Fagermo til Varden.

Han innrømmer imidlertid at det er en attraktiv jobb.

- Det er vel bare A-landslaget som er mer interessant her hjemme. Klart det er en attraktiv jobb. Det var en sterk prestasjon å ta seg til EM-sluttspillet, sier han.

Dag-Eilev Fagermo har i sin tid som Odd-trener vært trofast mot 4-3-3-formasjonen, den samme formasjonen som brukes på U21-landslaget. Dette skal være en av hovedgrunnene til at han er så interessant for NFF.

Til tross for at Odd hadde et utfordrende 2012 både sportslig og økonomisk, bedyrer Fagermo at han gleder seg til å starte sesongoppkjøringen.

- Jeg har to år igjen av Odd-kontrakten, og gleder meg veldig til å starte opp igjen 7. januar. Å flytte på meg for å ta en annen jobb her i landet, er ikke et tema. Ja, vi sleit knallhardt økonomisk i 2012, og i 2013 stiller vi trolig med det laveste lønnsbudsjettet av samtlige i eliten. Men jeg er mer fristet av å bli boende og være med på å snu ting, enn å forsvinne, forteller Fagermo til Varden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag