RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan fort bli snipp, snapp, snute

(FOTO: Morten Holm/Scanpix)
Sist oppdatert:
Kaptein Strand krever full skjerping fra alle mann.

Onsdag ettermiddag er Astana fra Kasakhstan Rosenborgs første hinder på vei mot Mesterliga-eventyr nummer elleve. Og selv om laget er ukjent og sliter i den hjemlige serien, er Rosenborg-kaptein Roar Strand klokkeklar på at trønderne ikke får noe som helst gratis på Tcentralny Stadion.

Nettavisen følger kampen direkte fra kl. 15

Skal ikke underholde
- Vi må være på tå hev. Det er et bra fotballag vi møter. Hvis vi tar lett på oppgaven, kan det fort bli snipp, snapp, snute, konstaterer mannen som har vært med på alle de store Rosenborg-triumfene i det beste selskap.

Overfor Rosenborgs egen TV-kanal røper han hva som blir suksessoppskriften.

- Vi skal være tette og kompakte bakover. Vi er ikke her for å underholde, vi skal komme hjem med et bra resultat, poengterer Strand.

En annen veteran, Vidar Riseth, varsler også at 100 prosent skjerping er det som gjelder, men tror ikke det skal bli noe problem.

Skal holde nullen
- De som ikke tar ut 100 prosent i en sånn kamp, som handler om muligheten til å få spille i Mesterligaen, de har ikke skjønt det, for det er det artigste du kan være med på, sier han til RBK-TV.

Stopperkjempen Miika Koppinen lover å slåss som en løve for å holde buret rent.

- Vi har vært litt lite samspilte i den bakre fireren. Mot Astana må vi sørge for å ikke bli baktunge, og holde aggressiviteten oppe, sier Koppinen til rbk.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere