- Kan ikke ha en sånn person på et lag

FÅR KRITIKK: Stefan Strandberg får lite sympati fra RBK-legende Roar Strand (jnnfelt).

FÅR KRITIKK: Stefan Strandberg får lite sympati fra RBK-legende Roar Strand (jnnfelt).

RBK-legende Roar Strand (44) går hardt ut mot Stefan Strandberg (23).

11.06.14 08:32

Strandberg skapte sterke reaksjoner da han nektet å spille mandagens tippeligakamp mot Lillestrøm på Lerkendal.

Strand spilte over 400 kamper for Rosenborg og er en av klubbens største spillere gjennom tidende.

Nå støtter han gamleklubben i saken mot Strandberg.

- Jeg er helt enig i at de ikke kan ha en sånn person på et lag. Når han streiker to timer før en kamp går det ikke bare utover ham selv, men også lagkameratene. Det er ikke greit, og jeg er helt enig i at de prøver å få solgt ham, sier Strand til Adressa.

Rosenborg gikk hardt ut mot sin egen spiller etter kampen. Som begrunnelse for streiken fortalte klubben at Strandberg var misfornøyd med informasjonen om hva Rosenborg gjorde for å selge ham.

- Var med på treningen
Selv er Strandberg av en annen oppfatning. Han mener han ga beskjed allerede fredag før kampen at han trolig ville være utilgjengelig, og at helsemessige forhold i nær familie også bidro til at han ikke spilte kampen.

Tull, mener Roar Strand.

- Han var med på formasjonstreningen dagen før kampen, og kunne sagt fra da. Dette er en dårlig opptreden overfor lagkameratene, som ble satt i en situasjon som ikke er optimal før en kamp, sier Strand til lokalavisen.

Rosenborg-trener Per Joar Hansen svarte følgende da Nettavisen spurte han om Stefan Strandberg er ferdig i Rosenborg mandag:

- Det er en sak mellom Strandberg og klubben, men jeg har i hvert fall vært klar og tydelig på hva jeg ønsker.

- Hva ønsker du?

- Jeg har sagt hva jeg mener om det til klubben, og nå får klubben og Stefan Strandberg diskutere videre. Jeg er ferdig med saken, sier Perry.

RBK beklaget
Tirsdag kveld ba Rosenborg supporterne om unnskyldning for håndteringen av saken.

- Vi beklager at saken kom ut slik den gjorde etter Strandbergs beslutning mandag kveld om ikke å spille kampen mot Lillestrøm. Denne saken har medført mye negativ støy rundt spilleren og klubben, skriver Rosenborg i en pressemelding publisert på klubbens hjemmeside.

Rosenborg vil nå jobbe for å få spilleren solgt.

- Rosenborg ønsker å ha spillere som vil spille for klubben og som vil utvikle seg hos oss. Når vi har spillere som ikke deler denne målsettingen fullt ut, må vi respektere dette og gjøre nødvendige grep, heter det i pressemeldingen.

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.