RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kan være ferdig i United

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Anderson skal ha kommet på kant med Sir Alex Ferguson.

Manchester Uniteds mektige manager, Sir Alex Ferguson, er kjent for å ikke tolerere spillere som setter seg selv foran laget. Den tyggeglade skotten har flere ganger kommet på kant med spillere, og folk som Jaap Stam, Ruud van Nistelrooy og David Beckham har alle forlatt Old Trafford etter uenighet med Ferguson.

Nå ser det ut til at brasilianske Anderson også kan lide den samme skjebnen. 21- åringen skal ifølge The Mirror ha fått beskjed om at han ikke lenger er ønsket i klubben.

Vraket mot Chelsea
Bakgrunnen for dette skal være at brassen ble utelatt fra startoppstillingen til Community Shield-kampen mot Chelsea. Anderson skal ha reagert kraftig på dette, og midtbanemannen skal spesielt ha vært frustrert over at unggutten Darron Gibson ble foretrukket foran ham. Dette skal angivelig ha gjort Ferguson fly forbannet.

United-manageren skal ha konfrontert 21-åringen, men brasilianeren skal fortsatt ha stått på sitt, og hevdet at han var mer enn god nok for en plass på laget. Anderson skal også ha sagt at han heller reiser til en annen klubb, enn å slite benken i United, og dette ønsket skal Ferguson nå være villig til å oppfylle.

Lite spilletid
Det er denne krangelen som også skal være grunnen til at Anderson i etterkant av Chelsea-kampen ikke har fått særlig mye spilletid i United-trøyen.

Han spilte riktig nok 59 minutter på vingen i tapet mot Burnley, uten å imponere, mens han ikke engang var tatt ut i troppen til kampen mot Wigan, der laget vant 5–0.

United betalte nærmere 180 millioner kroner for Anderson i mai 2007, etter at klubben hadde fulgt han i lengre tid. Nå ser det altså ut til at United-karrieren kan være over.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere