*Nettavisen* Sport.

- Kanskje City vil ha flere av spillerne våre?

Foto: SCOTT HEPPELL (Ap)

Arséne Wenger avviser at han følte det som en hevn å slå Manchester City.

09.04.12 11:59

Arsenal tok tre fortjente poeng da de slo Manchester City 1-0 på Emirates søndag.

Etter kampen ble Arsenal-manager Arséne Wenger spurt om han så på seieren som en liten hevn over City. Spørsmålet kom selvsagt med tanke på at de lyseblå tidligere i sesongen har kjøpt Gael Clichy og Samir Nasri fra nettopp Arsenal.

Det avviser Wenger.

- Man kan se på det på flere måter. Kanskje de nå vil kjøpe flere av spillerne våre, spurte Wenger med glimt i øyet ifølge The Mirror.

Fortjent
Han synes seieren over Manchester City var fortjent.

- Denne kampen ga oss tre velfortjente poeng. Det handlet kun om oss etter ti minutter i andre omgang. Jeg hadde alltid følelsen av at målet ville komme, og det var viktig at vi ikke tapte kampen. På hjemmebane har vi i det siste produsert fantastiske kamper. Jeg er utrolig glad for at laget fortsetter å vokse i kvalitet, sier Wenger.

Arsenal-sjefen er fornøyd med måten laget spiller på for øyeblikket.

- Vi har nå tatt 24 av 27 mulige poeng, og mange av poengene har vært fortjent. Vi har forbedret oss som lag, det er 100 prosent sikkert, sier Wenger.

- Januar ødela
Han mener sesongen er ødelagt av den dårlige perioden Arsenal hadde i januar. Da spilte Arsenal tre kamper i Premier League, og tapte alle.

- Dessverre så startet vi for sent. Vi hadde en periode i januar som kostet oss dyrt. Nå er vi ni poeng bak Manchester City, og vi hadde vært der oppe om vi ikke hadde tapt kampene i januar, sier Wenger.

Nå har Arsenal kontroll på tredjeplassen i Premier League. Den er viktig, da den gir direkte kvalifisering til gruppespillet i Champions League. Tottenham ligger to poeng bak, når seks kamper gjenstår i den engelske serien.

Neste kamp for Arsenal er Wolverhampton borte på onsdag.

- Vi må slåss mot et lag som kjemper for å unngå nedrykk. De kommer til å kjempe for livet, sier Wenger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.