- Kanskje er Jönsson ferdigtryllet

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Daniel Nannskog forstår Stabæk-treneren, men har likevel en gladmelding til supporterne.

Daniel Nannskog har mye respekt for sin trener Jan Jönsson, som har fått det beste ut av spissens i hans siste år på fotballbanen. De to Stabæk-profilene pleier god kontakt både på treningsfeltet og utenfor banen, men nå kan kjærlighetsforholdet være over.

Vil aldri bli RBK-spiller
Jan Jönsson skal ifølge TV 2 være ferdig som Stabæk-trener etter sesongen, hvor han setter kursen for Trondheim og Rosenborg. Og selv om man får kvantumsrabatt for to flyttelass i samme bil, Nannskog kommer ikke til å bli med nordover.

- Nei, det kan jeg garantere.

- Jeg kommer aldri til å spille for noen annen klubb i Norge, det kan du hilse Stabæk-supporterne, sier Nannskog til Nettavisen.

- Forstår Janne godt
Likevel har han full forståelse for Stabæk-trenerens angivelige valg.

- TV 2 vet tydeligvis mer enn det jeg gjør, men er det riktig, så forstår jeg Janne (Jönsson) godt.

Forståelsen gjelder ambisjonsnivået – både til Jönsson og forskjellen i sådan mellom Stabæk og Rosenborg.

- Janne vil at vi skal ha være eller ha ambisjoner om å være det beste laget i Skandinavia. Nå har vi fem-seks mann mindre enn det vi hadde i fjor, og de viser ikke de musklene.

- På et tidspunkt får man nok, og finnes det ikke penger i klubben, så er det kanskje ikke så rart at man går videre.

- Sånn sett forstår jeg hvis Janne hopper på noe nytt til neste år, noe som er større, med høyere ambisjoner og større økonomisk trygghet. Han er ikke kåt på penger, men mer interessert i å kunne få et slagkraftig lag.

- Kanskje er han ferdigtryllet
Der mener storscoreren at Rosenborg viser helt andre musklerr, og rister nok en gang på hodet over Stabæks skuffende troppstørrelse.

- Vi har jo seks mann mindre enn det vi hadde under sesongen i fjor, og det bør ikke ta så lang tid å skaffe nye spillere.

Enda verre: Jönssons evne til å finne den ene billige, svenske storspilleren etter den andre mener Nannskog kan være en saga blott.

- Han har tryllet og tryllet i Stabæk. Kanskje er han ferdigtryllet nå.

- Som trener må man være ambisiøs, og da er det kanskje riktig å gå til en annen klubb, for å komme seg videre og få satset ordentlig. Janne elsker Stabæk, men Rosenborg har større muskler, mener Nannskog.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.