RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kanskje Hangeland på benken

Foto: Aas, Erlend (SCANPIX)
Drillo harselerte med norsk presses stadige mas om å få inn flere unggutter.

REYKJAVIK (Nettavisen): Marcus Pedersen. Harmeet Singh. Mohammed Fellah. Håvard Nordtveit. Vegar Hedenstad. Markus Henriksen.

Ville fjernet hele a-laget
Lista kan gjøres omtrent så lang du bare vil, det mangler ikke på unge spillere som pressen har foreslått for Egil Olsen.

- Jeg gjorde faktisk en opptelling på det der, sier Drillo til Nettavisen.

- Det viste seg at skulle jeg ha tatt dem inn alle sammen, så hadde jeg ikke kunne ha med en eneste av dagens a-lagsspillere. Kanskje hadde Brede fått plass på benken, men bare kanskje, sier landslagssjefen galgenhumoristisk.

Eksempel på mas: - Drillo bør teste Markus (18)

- Ingen gode nok
Han er nemlig veldig klar på at det er kun én ting som gjelder – her skal det beste mannskapet tas ut. Dessuten – han levner liten tvil om at han har god kontroll på de mange, gode ungguttene som kommer opp på de aldersbestemte landslagene.

- I motsetning til dere i pressen, så ser vi faktisk på U21-landslaget, jeg kan ikke fatte at pressen ikke gjør det, sier Drillo med et kraftig spark mot en samlet, norsk pressestand.

- Jeg har også god kontakt med treneren deres (Tor Ole Skullerud, red.anm), og han gir meg selvsagt beskjed om noen er klare for a-landslaget. Det er det ingen som er ennå, understreker 68-åringen.

Et passe, ungt landslag
Og selv om han innrømmer at spillere som Nordtveit og Henriksen er «i vannskorpa», stresser likevel ikke landslagssjefen med å hente inn unggutter bare for å hente dem inn.

- Jeg synes ikke vi har noe spesielt gammelt landslag, jeg tror vi er på omtrent det samme nivået som de fleste andre land.

- Vi har et par eldre, rutinerte spillere, men ellers er det en god blanding uten at snittalderen blir for høy, mange av spillerne våre er i 20-årene, understreker Drillo overfor Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere