*Nettavisen* Sport.

- Karadas blir i Portsmouth

Foto: AFP/Scanpix

Azar Karadas kommer ikke til å avslutte låneoppholdet i Porsmouth og vende tilbake til Benfica.

31.08.05 23:02

Sky Sports News meldte tidligere i dag at nordmannen vender tilbake til Benfica etter kun én måned på Fratton Park. Karadas skulle opprinnelig spille for Portsmouth på utlån fra Benfica hele sesongen.

Men Portsmouth-formann Peter Storrie avviser at nordmannen er på vei bort.

- Ryktene om at Karadas vender tilbake til Benifa stemmer ikke. Han er fremdeles en del av manager Alain Perrins planer på Fratton Park, sier han.

- Løse rykter
Karadas har startet Portsmouths tre første kamper denne sesongen, men ble byttet ut i samtlige. Han maktet heller ikke å tegne seg på scoringslisten.

- Jeg har hørt at Benfica vil ha meg tilbake, men dette er nok bare løse rykter. Jeg kommer til å reise tilbake til Portsmouth etter landskampene med Norge, sier Karadas til TV 2 Nettavisen.

Og legger til:

- Jeg er innstilt på å fullføre låneavtalen med Portsmouth, med mindre noe «helt ekstremt» skjer. Det er jeg selv som avgjør om jeg vil tilbake til Benfica eller ikke.

Porstmouth sa nei
Karadas' agent sier til TV 2 Sporten at det stemmer at Benfica har kommet med en henvendelse for å hente Karadas tilbake - men at Portsmouth ikke vil slippe den tidligere Rosenborg og Brann-spissen.

Benfica sikret seg forøvrig onsdag underskriften til Juventus-spissen Fabrizio Miccoli. Den italienske landslagsspissen skal spille for Benfica på utlån i én sesong.

Karadas er med i den norske landslagstroppen som møter Slovenia og Skottland i VM-kvalifiseringskamper lørdag og neste onsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.