RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kaster bort tida på benken

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Danske Nicklas Bendtner åpner for å forlate Arsenal dersom han ikke får mer spilletid.

Dansken har slitt med å få tillit av Arsenal-manager Arsène Wenger i høst - og står med bare 200 minutters spilletid etter 12 serierunder. To ganger har Bendtner vært med i London-klubbens startoppstilling, og mot Wolves onsdag ble han byttet inn i det 94. minutt.

Nå begynner 22-åringen å miste tålmodigheten.

I et intervju med den danske storavisen BT tar måljegeren nå bladet fra munnen - og fyrer løs mot sin egen klubb.

- Jeg kaster bort tiden min på benken, sier han.


Tilbake fra skade
- Jeg har vært tålmodig lenge, men er ikke det lenger. Jeg har vist at jeg er klar igjen - både på trening i de kampene jeg har spilt, tilføyer han.

Bendtner slet med skade under VM-sluttspillet i sommer, og måtte også tåle en opptreningsperiode etter hjemkomst fra Sør-Afrika.

Nå mener imidlertid dansken at han er tilbake i toppform - og er villig til å ta grep dersom ikke Arsène Wenger snart ser det samme.

- Det ligger vel i det jeg sier at hvis ikke situasjonen forandrer seg, hvis jeg fortsatt sitter på benken i Arsenal, så må jeg vekk. Det sier seg selv. Men min førsteprioritet er helt klart - som det alltid har vært - å spille for Arsenal, sier han.


Ikke bekymret

22-åringen er ikke redd for at utspillet vil skape reaksjoner på Emirates - og skade sjansene til å få spille ytterligere.

- Jeg synes godt jeg kan tillate meg å si dette. Jeg må simpelthen videre i karrieren min, og det er grunnen til at jeg sier dette nå, lyder det fra Bendtner.

Spørsmålet er om utsiktene til å få mer spilletid er særlig gode. Arsenal-manager Wenger har nøyd seg med å bruke én midtspiss dens siste tiden - og onsdag la Marouane Chamakh inn gode aksjer ved å score to ganger mot Wolverhampton.

På toppen av det hele er Robin Van Persie på vei tilbake fra skade - og det er ingen hemmelighet at nederlenderen står høyt i kurs hos sjefen.

Søndag skal Arsenal ut i vanskelig bortekamp mot Everton. Mye tyder på at dansken også starter på benken der. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere