RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kastet kebab på supporter

ANMELDT: Kevin Grosskreutz (t.v) påstås å ha kastet en kebab på en supporter. Her sammen med Dortmunds Henrikh Mkhitaryan og Milos Jojic.
ANMELDT: Kevin Grosskreutz (t.v) påstås å ha kastet en kebab på en supporter. Her sammen med Dortmunds Henrikh Mkhitaryan og Milos Jojic. Foto: Frank Augstein (Ap)
Kevin Grosskreutz (25) kan være i trøbbel.

Den tyske Dortmund-spilleren skal være under politietterforskning for å ha kastet en kebab i ansiktet på en Köln-supporter, skriver Bild ifølge Aftonbladet.

- Det var en aggressiv situasjon, og jeg fikk min private sfære forstyrret. Men jeg skulle ikke ha kastet kebaben på den måten, sier Dortmund-stjernen til tyske Bild.

Politiet i Köln har nå startet etterforskning av saken. Grosskreutz hevder nemlig at han kastet kebaben på bakken, ikke på supporteren.

Ifølge Bild bekrefter politiet at Dortmund-stjernen er anmeldt for kebabkasting.

- Det er sant at en anmeldelse har kommet inn mot ham. Vi har innledet etterforskning, sier politiet til den tyske avisen.

Grosskreutz er en viktig brikke for Jurgen Klopps Dortmund, og spilte denne sesongen 30 bundesligakamper fra start i den gule drakten. 

Forrige sesong spilte han med brudd i foten da Dortmund tapte Champions League-finalen på Wembley mot Bayern Munchen.

Han har også representert det tyske a-landslaget tre ganger.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere