RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Keane hatet Schmeichel

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
- Og Schmeichel hatet Keane, skriver Dwight Yorke i ny bok.

- Go fuck, yourself!

Det var tekstmeldingen Dwight Yorke mottok da han ønsket Roy Keane «lykke til» etter avskjeden i Sunderland.

I sin nye bok «Born To Score» – nei, tittelen har ingenting med forholdet til puppemodellen Jordan å gjøre – kommer den målkåte spissen med lite flatterende beskrivelser av den temperamentsfulle iren.

- I pausen begynte Keano å kjefte og smelle allerede før vi fikk satt oss ned, skriver Yorke.

Det dreier seg om et oppgjør Manchester United til slutt tapte 1-3 mot Sheffield Wednesday. Yorke hevder det to «hatet hverandre».

- Han lot det gå ut over Peter Schmeichel fordi han slapp inn et enkelt mål. Lagkameratene mine gikk i strupen på hverandre. De to måtte skilles før det hele utviklet seg til et slagsmål, siteres den tidligere Manchester United-spilleren på i et utdrag i boken i Daily Mirror.

Enkelt: Spill Lotto og Tipping på mobilen

«Kung fu-Keane»
Heller ikke i Sunderland-garderoben gikk det rolig for seg. Denne hendelsen skriver seg fra et ligacupoppgjør mot Northampton. Sunderland lå under 0-1 til pause.

- Han ba materialforvalteren om å hente taktikk tavla. Den blir satt opp og Keano svarer med å ta rennafart og knuse den med et karatespark.

- Deretter snudde han seg mot kaptein Dean Whitehead: Kaptein? Kaptein? For en jævlig kaptein du er.

Så snudde hans seg mot resten av spillerne:

- Jeg kan ikke stole på noen av dere, heller.

Pepet ut etter 0-4
Dwight Yorke la opp som fotballspiller for en måned siden. Han fikk med seg Premier League-fotball i Aston Villa, Manchester United, Blackburn, Birmingham og Sunderland.

Roy Keane er for tiden manager i Ipswich Town. Der har han fått en elendig start på sesongen. Etter å ha tapt 0-4 hjemme for Newcastle i helga, ble Keane pepet av banen av hjemmepublikummet.

- Hvis jeg var Ipswich-supporter, og hadde opplevd den starten på sesongen de har, hadde jeg buet på meg selv, vedgår Keane.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere