RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Keegan får sparken

Ifølge engelske bookmakere er Kevin Keegan den manageren som vil få sparken først. Også andre managere sitter usikkert i stolen. Se oddsene her.

Ifølge den store britiske oddsgiganten Littlewoods er det Kevin Keegan som sitter mest usikkert i managerstolen. Oddsen på at Keegan forsvinner fra Manchester City før sesongslutt er på 7/2. Like bak finner du Harry Redknapp, Bryan Robson; David Moyes og Graeme Souness.

Det som kanskje er overraskende, er at Arsene Wenger ligger på en 6. plass blant managerne som ligger dårlig an. Det betyr at managerne for de nyopprykkede lagene har sikrere jobber enn Wenger. Snur man listen på hodet, er det ifølge Littlewoods Rafael Benitez som har Premier Leagues sikreste jobb. Tror du han forsvinner før han gjør seg ferdig med en sesong, får du sekstiseks ganger igjen pengene.

Samme sted som tror at Arsene Wenger er den manageren med sjette mest sannsynlig oppsigelsespapirer i år, tror også at Wenger blir årets manager. Wenger, Mourinho og Ferguson er ikke overraskende de tre managerne med lavest odds. Tror du Paul Sturrock blir årets manager, kan du hundredoble pengene dine.

Andre odds:

Vinner av Premier League: Chelsea

Toppscorer:Thierry Henry

Årets spiller: Thierry Henry (Solskjær har 250 til 1 i odds for deg som liker å gamble)

.. og Chelsea vinner FA-cupen, i tilfelle du lurte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere