Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- King blir klar til VM

Foto: (foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Tottenhams midtstopper Ledley King går glipp av resten av sesongen. Ifølge Spurs-trener Martin Jol er ikke VM-deltakelsen hans i fare.

King har pådratt seg et stressbrudd i den venstre foten. 25-åringen ble skadet i lørdagens kamp mot Everton etter en duell med Duncan Ferguson. King hinket av banen i det 90. minutt.

Spurs bekreftet skaden mandag, men de håper samtidig at han vil være tilbake i løpet av fire uker.

- Han trenger tre-fire uker på å bli klar igjen, så selvsagt blir han frisk nok til VM, sa Jol til SkySports i forkant av mandagens kamp mot Manchester United.

King er i utgangspunktet et rimelig sikkert kort i VM-troppen som blir kunngjort 15. mai. Sommerens VM kan bli Kings første. Han var imidlertid med i EM-troppen 2004.

Fra før av er Sol Campbell og Ashley Cole tvilsomme med tanke på VM-deltakelse. Dersom King ikke kan være med, er det ventet at landslagssjef Sven-Göran Eriksson tar ut Manchester Uniteds Wes Brown.

Eriksson har ennå ikke bestemt seg for om han vil ta sjansen på Campbell, som har slitt med problemer både på og utenfor fotballbanen i vinter.

Framover på banen har Eriksson også et problem i forhold til Michael Owen. Det er ventet at spissen er tilbake igjen på banen for Newcastle før sesongen er over, men han vil uansett ikke ha mye kamptrening i kroppen før VM.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!