*Nettavisen* Sport.

- Kjøpt og betalt

Foto: (FOTO: EPA/CRISTIANO CHIODI)

- Lagkameratene var kjøpt og betalt, avslørte den svenske keeperen Magnus Hedman direkte på svensk TV.

12.09.05 10:45

Hedman kom med sjokkavsløringen direkte på TV 4s fotballsending «Tipssøndag» i går kveld. Den tidligere Celtic-keeperen hevder at hans lagkamrater i Ancona trolig hadde mottatt bestikkelser i en kamp mot Perugia i italiensk Serie A i 2004.

- Jeg er 99,9 prosent sikker på at de ikke gjorde sitt beste. I første spilleminutt får en av våre forsvarsspillere ballen og gir den til en motspiller. Angriperen får komme gjennom helt alene med meg. Det skinte gjennom hva som lå bak, sa den tidligere svenske landslagskeeperen i direktesendingen på TV 4 søndag kveld.

Ancona var den gang allerede klar for nedrykk, mens Perugia jaget ny kontrakt. Flere spillere forlot etter sesongen Ancona til fordel for Perugia.

- Jeg og Daniel Andersson var trolig de eneste som spilte MOT Perugia. Selv om vi allerede hadde rykket ned, så spiller en for heder og ære, fortsatte Hedman.

- Jeg er 99,9 prosent sikker på at lagkameratene mine hadde mottatt bestikkelser. Jeg trente med laget i seks måneder og det hendte aldri at spillerne leverte så svak innsats på trening som de gjorde i kampen mot Perugia. Tolk dette selv, mente han.

Blant spillerne som forlot Ancona til fordel for Perugia etter sesongen 2003/2004, var forsvarsstjernen Mauro Milanese og midtbanespilleren Eusebio Di Francesco.

Perugia vant kampen mot Ancona 1-0. Jay Bothroyd scoret vinnermålet etter 64 minutters spill, men klarte likevel ikke å redde plassen i Serie A.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.