RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kjøp ham nå, Tottenham

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Tottenham har fått beskjed om å kjøpe Roberto Soldado før 3. august.

Tottenham har fått beskjed om kjøpe Valencia-spiss Roberto Soldado før 3. august, hvis de ikke vil risikere å betale 5 millioner pund ekstra for spissen, skriver The Times.

Det er ventet at Spurs ønsker å forsterke laget med en spiss i sommer, og etter at David Villa valgte å signere for Atlético Madrid, mener flere medier at Soldado står øverst på Andre Villas-Baos' ønskeliste.

3. august
Men skal de hente spissen må de handle raskt. For ifølge Valencia-president Amadeo Salvo må interesserte klubber legge inn bud før 3. august om de ønsker 28-åringens tjenester.

- Hvis klubber ønsker vår spiss, så må de forholde seg til oss. Vi kan akseptere at en overgang kan komme til å skje før 3. august, men hvis en avtale ikke er på plass til det, så forlater han ikke klubben, sier Salvo, ifølge The Mirror.

Det er ventet at Valencia kan komme til å selge Soldado for nærmere 220 millioner kroner, men skulle Tottenham forsøke å hente ham etter fristen Valencia har satt, må de regne med å betale nærmere 250 millioner, skriver The Times.

Spanjolen skal nemlig ha en utkjøpsklausul på 25,9 millioner pund, og klubben skal ikke være villig til å la ham gå for mindre enn det etter 3. august.

- Vi er ikke ferdige med å handle
Søndag ble Tottenham enige med Twente om en overgang for vingen Nacer Chadli. Men til Sky Sports innrømmer Spurs-manager Andre Villas-Boas at klubben ikke er ferdige med sommerhandelen.

- Vi vil fortsette å jobbe på markedet. Vi er absolutt ikke ferdige, sier portugiseren til Sky Sports.

- Tottenham får konkurranse
Tottenham kan imidlertid vente seg konkurranse fra flere klubben om signaturen til 28-åringen som scoret til sammen 24 ganger i La Liga forrige sesong.

Fredag avslørte Valencias sportsdirektør Braulio Vazquez at flere klubber har vist interesse for 28-åringen.

- Vi har for øyeblikket ikke mottatt noen bud på spissen vår, men det er mange som har sendt forespørsler. Jeg kan ikke si så mye mer, sier Vazquez, ifølge Daily Express.

Mandag skriver Daily Star at blant andre Liverpool har kastet seg inn i kampen om spissen.

Følg overgangvinduet live her hver eneste dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere