RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

- Kjøper ikke flere

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson er fornøyd med den stallen han har.

Sir Alex Ferguson tviler på at han vil kjøpe flere spillere før Manchester United møter nabo City i Community Shield på Wembley.

United-manageren har hentet tre spillere i sommer, men har så langt ikke lykkes å finne en erstatter for Paul Scholes.

- Ikke tilgjengelig
Der er ventet at Luka Modric og Samir Nasri går til andre lag enn United dersom de forlater sine respektive klubber, og forsøket på å hente Wesley Sneijder synes mislykket på grunn av den stive prisen.

United har hentet Ashley Young, Phil Jones og David Gea i sommer, men Ferguson tror ikke det blir flere.

- Jeg ser ikke for meg at vi henter flere nye spillere. Den type spiller vi har lett etter er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Jeg er fornøyd med de spillerne jeg har, sier Ferguson til The Guardian.

United-manageren avslører også at Javier Hernandez neppe spiller onsdagens treningskamp mot MLS All Stars på Red Bull Arena. Meksikaneren har nettopp sluttet seg til Uniteds tropp etter Gold Cup-triumfen tidligere i sommer, og Ferguson vil ikke presse 23-åringen for hardt.

Hernandez tilbake
- Han har hatt en måned ferie, som han trengte etter Gold Cup. Det har vært en lang sesong og han spilte i VM også, så han har ikke hatt mye tid til hvile det siste året. Det viktigste for oss er å gi ham litt ordentlig trening før vi vurderer ham på førstelaget, sier Ferguson.

Nå håper Hernandez å bygge på sin suksessfulle debutsesong i United.

- Jeg har den samme følelsen. Jeg spiller for verdens beste lag og det eneste som har forandret seg de siste 12 månedene er at jeg har spilt mange kamper. Alt jeg har gjort er å prøve å forbedre meg. Det er det eneste jeg fokuserer på, sier Hernandez.

23-åringen passer også på å takke Sir Alex for fremgangen.

- Overgangen har vært en drøm som gikk i oppfyllelse for meg. Nøkkelen har sannsynligvis vært sjefen og lagkameratene mine. Det betyr mye for meg å være en del av Manchester United, sier meksikaneren.

7. august møtes Manchester United og Manchester City i Community Shield på Wembley.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere