RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Klar for Liverpool

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Den unge stopperen kan debutere allerede om to uker.

Midtstopperen Sebastian Coates skal ha bestått den medisinske sjekken med Liverpool og vil etter alle solemerker signere for klubben i løpet av kort tid.

Flere medier melder at den unge spilleren fra Uruguay kan få sin debut for de røde allerede mot Stoke om to uker.

Det er den velinformerte journalisten Martin Charquero som melder via mikrobloggen Twitter at 20-åringen skal nærme seg en overgang.

7 millioner pund
Også lokalavisen Liverpool Echo skriver fredag kveld at midtstopperen skal være så godt som klar for Anfield-klubben.

Ryktene om at Coates ville bli Liverpool-spiller har versert hele denne uken og det har stadig blitt mer klart at engelskmennene var førstevalget til unggutten.

Ifølge rapportene må Liverpool-manager Kenny Dalglish ut med rundt 7 millioner pund for å sikre seg mannen som ble kåret til «turneringens unge spiller» i Copa America i sommer.

20-åringen har allerede varslet at han kommer til å forlate sin nåværende klubb Nacional.

- Til fansen må jeg bare rette en takk. De har alltid behandlet meg på en fantastisk måte og støttet meg selv i tøffe stunder, sier Coates.

- Jeg kommer til å ikle meg Nacional-drakten igjen i framtiden og når dette skjer, håper jeg fansen vil støtte meg på samme måte, sier han.

Stor interesse
Spanske Atlético Madrid skal angivelig også ha vært interessert i Coates og et høyere bud skal ha vært på bordet, men uruguayaneren skal ha vært fast bestemt på å velge Liverpool.

Også Manchester City skal ha vist interesse for midtstopperen.

Coates har vært i Nacional gjennom hele karrieren så langt og fikk sin debut som 18-åring. Allerede i sin første kamp mot Bella Vista, ble han kåret til banens beste.

Til tross for sin unge alder har han allerede flere kamper på A-landslaget til Uruguay og var med å vinne Copa America i sommer.

I Liverpool vil han bli lagkamerat med landsmannen Luis Suarez, som så langt har vært en stor suksess for de røde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere