RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Klar for Tottenham

Foto: Stephen Pond (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Harry Redknapp forsterker.

Tottenham og Real Madrid er enige om en overgang for midtbanespilleren Lassana Diarra. Den engelske klubben betaler 12 millioner euro – omkring 94 millioner kroner. Det melder den spanske avisen Marca, men ingen av klubbene har bekreftet overgangen offisielt.

Tottenham og spilleren skal lenge ha vært enige om de personlige betingelsene med 26-åringen, som tidligere har spilt under Spurs-manager Harry Redknapp i Portsmouth. Diarra skal være i ferd med å gjennomgå den medisinske testen i London onsdag ettermiddag.

Avtalen kunne vært klar for lenge siden, hadde det ikke vært for en uenighet om en videresalgsklausul, men det skal nå være løst.

Overgangen kan bane vei for at Emmanuel Adebayor også ender i Tottenham. Flere engelske medier har meldt onsdag at denne utlånsavtalen mellom Spurs og Manchester City er i orden, men det mangler også her offisiell bekreftelse fra klubbene.

Adebayor skal ha satt som betingelse for å gå til Tottenham, at også Diarra skulle signere for klubben. De to spilte sammen mens Adebayor var på utlån i Real Madrid i fjor.

Dette kan bety at Tottenham går resten av sesongen i møte med tre tidligere Arsenal-spillere i stallen. Fra før er William Gallas på plass, mens både Diarra og Adebayor har en fortid på Emirates.

PS. Også David Bentley har en fortid i Arsenal, men han er trolig på vei ut av stallen til Tottenham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere