*Nettavisen* Sport.

- Klopp var ikke Liverpools førstevalg

NY JOBB: Jürgen Klopp er Liverpools nye manager. Foto: Jon Super (AP / NTB scanpix)

Det hevder Premier League-veteran.

13.10.15 18:19

Forrige uke ble det klart at Jürgen Klopp skal lede Liverpool som manager og ansettelsen av tyskeren har vært svært populær på Merseyside.

Klopp er allerede i gang med sine første treninger på Melwood og rapporter skal ha det til at stemningen blant spillerne er elektrisk.

48-åringen gjorde også et meget bra inntrykk da han fredag i forrige uke møtte pressen for første gang og sjeldent har en manageransettelse i Premier League skapt så mye oppstyr som den Liverpool nå har gjort.

Tidligere Tottenham-manager Harry Redknapp hevder imidlertid at Klopp ikke var førstevalget på Anfield. En annen toppmanager sto først i køen, skal vi tro den svært rutinerte Premier League-veteranen.

- Ancelotti
Redknapp uttaler seg til radiokanalen talkSport, ifølge Daily Mail.

- Jeg har hørt fra gode kilder at Carlo Ancelotti fikk tilbud om Liverpool-jobben først. Jeg tror ikke han ønsket den, men de snakket sammen.

Redknapp tror likevel Klopp var et godt valg for de røde.

- Jeg liker det jeg har sett av Klopp og tror det er en god ansettelse. Han virker smart, med stor entusiasme, så han kan bli en veldig fin tilvekst til Premier League, mener faren til tidligere Liverpool-helt Jamie Redknapp.

Klikk på bildet for å forstørre.

SITTER PÅ INFO: Harry Redknapp hevder han vet noe. Foto: Chris Ison (PA / NTB scanpix)

Da Brendan Rodgers fikk sparken tidligere denne måneden, etter 1-1-kampen mot Everton på Goodison Park, meldte flere engelske aviser at nettopp Ancelotti var en het kandidat til Liverpool-jobben.

Daily Mail var blant disse avisene.

Klopp kjapt ansatt
Det ble imidlertid raskt klart at det var Klopp som kom til å overta skuta på Anfield. Torsdag i forrige uke kom bekreftelsen.

Tyskeren har tidligere ledet både Mainz 05 og Borussia Dortmund med stor suksess og vant to ligatitler med sistnevnte klubb.

I 2013 ledet han også laget til Champions League-finale, men måtte der se seg slått av de tyske rivalene Bayern München.

Klopps første kamp for Liverpool blir borte mot Tottenham 17. oktober.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.