RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Klubben er reddet

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Først ble de 18 norske Exeter-supporterne vitner til klubbens desidert største prestasjon i historien. Så ble de intervjuet av Sky Sport midt i gledesrusen.

- En stor dag for klubben. Den største i historien. Vi gjorde Manchester United dårlige. For to år siden stod det så dårlig til med økonomien at vi fryktet at det gikk mot slutten. Kampen i dag alene gir oss 650.000 pund i klubbkassa. Omkampen betyr ennå flere kroner, sier en overlykkelig Anders Rikter til TV 2 Nettavisen.

Han er svoren Exeter-fan og tidligere ansatt i TV 2 Nettavisen.

9.000 Exeter-supportere
Sammen med de 17 andre norske som hadde tatt turen til fotballøya, fikk Rikter se et heltent Exeter-lag sjokkåpne mot et B-preget United-lag. Exeters supporterklubb har 40 medlemmer i Norge.

Laget hadde store sjanser, og United var rystet. Så kom Alex Ferguson med en overhaling i pausen, før han satte inn Ronaldo, Alan Smith og Paul Scholes.

De 9.000 Exeter-supporterne i bortesvingen kunne ikke annet enn å synge høyt og skjelve i shortsen.

Gleder seg til omkampen
Men tross hardt United-press i sluttminuttene, red Conference League-laget stormen av. Kampen ende 0-0 og det er klart for omkamp.

- Klubben er reddet, sier Rikter.

Og på spørsmål om hvilke tanker han har om omkampen, svarer han:

- Jeg kan ikke si annet enn at det blir fantastisk gøy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere