500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

- Klubben trenger nye fjes

Kjell Jonevret varsler store utskiftninger i Molde-stallen.

MOLDE – LILLESTRØM 3-0:

MOLDE (Nettavisen): Molde har opplevd en sesong over all forventning med sølv i Tippeligaen og cupfinale mot Aalesund. Likevel vil klubben gjøre store endringer i spillerstallen til 2010-sesongen. Etter det Nettavisen erfarer kan hele åtte spillere forsvinne ut dørene på Røkkeløkka.

Kjell Jonevret bekrefter at det vil bli endringer i Molde neste år.

- Det kan bli store utskiftninger foran neste sesong. Klubben trenger flere nye fjes. Jeg vet i hvert fall at fire spillere allerede er på veg ut. Det behøver ikke å være noe negativt å skifte ut spillere etter en god sesong, sier Jonevret.

Alt om runden: Slik endte Tippeligaen

Diouf-millioner
Administrerende direktør i Molde, Tarje Nordstrand Jacobsen, vil bruke en del av pengesummen klubben har motatt fra salget av Mame Biram Diouf til Manchester United for å investere i nye spillere.

- Det blir endringer i spillerstallen, fastslår Jacobsen.

- Det er ikke unaturlig at vi vil bruke en del av pengene fra Diouf-salget til nye investeringer. Og vi er ute etter å hente spillere med stort utviklingspotensial som vi kan blande med eldre spillere som Daniel Berg Hestad og Magne Hoset, forteller Jacobsen.

Vil satse ungt
Jonevret ønsker seg unge spillere til klubben og finner navn som Jo Inge Berget (Udinese) og Magne Simonsen (Lyn) spennende.

- Jeg vil gjerne ha unge spillere inn i troppen som for eksempel Jo Inge Berget og Magne Simonsen, sier svensken.

Jonevret mener Molde må benytte seg av klubbens gode økonomi og sportslige suksess i årets sesong.

- Jeg tror at det er mange som vil spille for Molde nå etter denne sesongen. Vi er det mestscorende laget i Tippeligaen og har vist at vi spiller god og underholdende fotball, sier Jonevret.

Cupfinale neste
Gårsdagens ener i Moldes 3-0-seier over Lillestrøm, Magne Hoseth, ønsker seg også nye spillere til klubben

- Vi kan ikke gå på den fjerde sesongen med flere av de samme spillerne. Jeg håper det blir mange nye fjes til neste sesong, sier Hoseth som søndag vil spille sin første cupfinale noensinne.

- Det vil bli en surrealistisk opplevelse for meg. Jeg tror det først vil gå opp for meg når jeg skal til å gå inn på Ullevaal-matta, sier Hoseth til Nettavisen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser