- Kom til Italia, Mario!

Foto: AP/Salvatore Laporta / PA Photos/ Sharon Latham

Edinson Cavani ser for seg et fruktbart partnerskap.

11.01.13 09:57

Cavani har i lengre tid vært linket til Manchester City. Samtidig har britiske medier spekulert høyt i at Mario Balotelli er på vei bort fra samme klubb. Nå håper like godt førstnevnte på at måltyvene forener krefter i Italia.

Inter og Milan har begge vært nevnt som mulige nye arbeidsgivere for Balotelli, dersom den kontroversielle spissen forlater engelsk fotball. Milan synes imidlertid å være mindre uaktuelt etter at klubbeier Silvio Berlusconi nylig omtalte City-stjernen som «et råttent eple».

Nå rapporteres det i stedet at Napoli kan være et alternativ for Balotelli, og det er musikk i ørene til klubbens største stjerne, Edinson Cavani.

En mester
- Ingen har rett til å dømme en spiller som Balotelli, for det er menneskelig å gjøre feil. Jeg ville definitivt elsket å spille sammen med ham, sier 25-åringen til TV-kanalen TG1.

Hyllesten stopper imidlertid ikke der.

- Han er en mester og det har han bevist. Han er en italiensk mester som vil gjøre mange mennesker veldig lykkelige, tilføyer Cavani.

Spissen fra Uruguay heller samtidig kaldt vann i blodet på dem som måtte håpe å se ham i Manchester City-drakt. 25-åringen hevder nemlig at han ikke har tenkt seg noen steder.

- Jeg håper å bli her veldig lenge. Jeg nyter øyeblikket og alt som omgir fotballen i denne byen – som fansen som gir oss et ekstra løft, sier han.

Hyller Gud
- Napoli har gitt meg så mye, og derfor er jeg så fornøyd her. Varmen og omtanken fra supporterne har gitt meg ekstra selvtillit. Jeg har stor kjærlighet til dem og byen, fortsetter måltyven – og påpeker at også barna hans anser Napoli som sitt hjem.

Lagkameratene ser han på som sin egen familie, men den store styrken henter Cavani fra oven.

- Jeg er den personen dere ser foran dere. Jeg er stille og har alltid støttet meg til troen på Gud. Troen min er et referansepunkt for meg, sier han.

Napoli-spissen står med formidable 16 mål på 16 kamper denne sesongen. Det er bunnsolide saker, og har bidratt sterkt til at klubben i øyeblikket ligger på tredjeplass i serie A. Sju poeng skiller opp til serieleder Juventus. (ANB)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'zfnqd9o2fsjj1oeoydon9yliw', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-zfnqd9o2fsjj1oeoydon9yliw', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag