RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Kom til Madrid, Laudrup

Superspissen Raul er ikke i tvil om hva Real Madrid kan oppnå med Michael Laudrup som trener.

- Hvis han vil tilbake til Spania, så er mulighetene uante. Ingen kan være i tvil om at han har kvalitetene både som menneske og fotballtenker. Hvis Michael fikk lov til å prøve ut sin fotballfilosofi i en klubb som Real Madrid, der spillerne har det ekstra nivået som skal til, tror jeg ikke det vil være noen grenser for hva vi kunne oppnå, sier Raul i et intervju med danske Ekstra Bladet.

Superspissen er inne i sin 12. sesong med den spanske storklubben, til tross for at han ikke er mer enn 29 år gammel. Men for andre år på rad vinner Barcelona Primera Division. Real Madrid ligger i skrivende stund på 3. plass, to poeng bak Valencia på andre. Raul er helt klar på at det ikke er bra nok.

- Vi bør ikke være så langt etter Barcelona, men vi må innrømme at vi har vært for svingende i prestasjonene våre, sier han.

Nå ser han framover. Og han legger ikke skjul på at han gjerne kunne tenke seg å ha Michael Laudrup som trener i klubben. Laudrup var Rauls store forbilde da han selv slo igjennom i klubben.

- Han var simpelthen fenomenal. Som spiller var han ufattelig, antakelig den største jeg noensinne har spilt sammen med. Jeg glemmer aldri hvordan han tok hånd om meg da jeg skulle debutere. Jeg var veldig nervøs, men Michael hadde en aura av ro omkring seg. Han klarte å overbevise meg om at det skulle gå bra. Jeg tilskriver han en stor del av æren for at jeg fikk den starten på karrieren som jeg gjorde, sier Raul.

Rauls kontrakt med Real Madrid løper for øvrig til 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere