- Kommer ikke til å renne ned managerens dør

Brede Hangeland har ingenting imot å være stopperreserve i Crystal Palace, så lenge klubben leverer gode resultater.

Brede Hangeland har ingenting imot å være stopperreserve i Crystal Palace, så lenge klubben leverer gode resultater. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Hangeland stresser ikke med spilletid

Brede Hangeland har ingenting imot å være stopperreserve i Crystal Palace, så lenge klubben leverer gode resultater.

Den norske landslagsstopperen fikk sjansen fra start i ligakampen mot Chelsea lørdag i Scott Danns skadefravær. Forut for storkampen mot serielederen hadde rogalendingen fem strake kamper på innbytterbenken.

Nå innrømmer Hangeland at han har innfunnet seg med rollen som førstereserve for klubbens foretrukne stopperduo Dann og Damien Delaney.

– Jeg er alltid glad for å få spille, men på dette tidspunktet i karrieren er jeg forbi mine personlige ambisjoner og ønsker bare at laget skal vinne kamper, sier 33-åringen til London Evening Standard.

– Jeg nærmer meg slutten på karrieren, og jeg kommer ikke til å renne ned managerens dør selv om jeg ikke spiller. Jeg er alltid klar til å spille, men målet mitt er først og fremst at laget vinner, tilføyer han.

Spiller mot WBA

Kommende helg er rogalendingen sikker på å få en ny start i bortekampen mot West Bromwich. Til den kampen kan riktignok Dann være tilbake, men Delaney er suspendert.

– Jeg er glad for å kunne støtte de som spiller. Vi er et hardtarbeidende lag, og de som ikke spiller kan ikke gå rundt og syte. Det er avgjørende dersom vi skal gjøre det bra, sier Hangeland.

Stopperkjempen kunne ikke forhindre at Palace tapte 1-2 for Chelsea lørdag. Etter åtte serierunder ligger London-klubben på 16. plass på tabellen – poenget over nedrykksstreken. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag